PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Επιτέλους νίκη για τον Ατρόμητο


Με γκολ του Λε Ταλέκ ο Ατρόμητος επικράτησε σήμερα με 1-0 της Βέροιας στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας είχε την πλήρη υπεροχή στο α’ ημίχρονο και τις ευκαιρίες με σημαντικότερη το δοκάρι του Μπρίτο στο 29’. Τελικά σκόραρε στο πρώτο λεπτό της επανάληψης με πλασέ του Γάλλου επιθετικού έπειτα από ασίστ του Γκαρσία.

Βέροια (Γιώργος Γεωργιάδης): Λόπεθ, Σιόντης, Μαραγκός, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Βεργώνης, Ιμπραΐμ, Αμπντούν, Μερεμπασβίλι (65’ Γιουσούφ), Μαγέφσκι (55’ Κόλα), Καϊκούτ (55’ Ναζλίδης)

Ατρόμητος (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ,  Κυβρακίδης (66’ Ούμπιδες), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο (82’ Κούρος) – Ουσέρο, Γοδόι , Μπρίτο (63’ Μπόρισλαβ Στόιτσεφ), Γκαρσία, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ.

Γρηγορίου: «Δίκαιο αποτέλεσμα»

Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε στην κάμερα της nova: «Μακάρι να μπορούσαμε να συνδυάσουμε το καλό ποδόσφαιρο με νίκες. Πλέον κοιτάμε τα αποτελέσματα.

Στο πρώτο μέρος κυριαρχήσαμε και στο ξεκίνημα του δεύτερου ευτυχήσαμε να βάλουμε το γκολ που μας έδωσε τη νίκη. Δίκαιο αποτέλεσμα»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Ο Βασίλης Σπανούλης καλύτερος προπονητής του Basketball Champions League

Peristeri News

Leave a Comment