PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Επιστροφή στην πόλη για τον Ατρόμητο


Η «μίνι» Οδύσσεια που έζησε η ομάδα έλαβε επιτέλους τέλος. Η αποστολή επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι από τα Γιάννινα με ενδιάμεσο σταθμό τη Θεσσαλονίκη.

Η «μίνι» Οδύσσεια που έζησε η ομάδα έλαβε επιτέλους τέλος. Η αποστολή επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι από τα Γιάννινα με ενδιάμεσο σταθμό τη Θεσσαλονίκη.

Η χθεσινή πτήση από το αεροδρόμιο «Βασιλιάς Πύρρος» με προορισμό την Αθήνα ματαιώθηκε λόγω της κακοκαιρίας και η αποστολή διανυκτέρευσε για δεύτερο βράδυ στα Ιωάννινα.

Σήμερα το πρωί, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, επιβιβάστηκαν σε πούλμαν που τους μετέφερε στη Θεσσαλονίκη και από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» η αποστολή γύρισε τελικά το μεσημέρι στην Αθήνα.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, λόγω της μεγάλης ταλαιπωρίας, ψυχικής και σωματικής, έδωσε ρεπό στους παίκτες οι οποίοι σήμερα δεν θα κάνουν προπόνηση.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στα Γιάννινα ενώ εκείνοι που δεν αγωνίστηκαν θα δώσουν με διαφορά μιας ώρας εκπαιδευτικό δίτερμα με την ομάδα Κ20.

Αύριο θα εκτιμηθεί η κατάσταση των Ιγκλέσιας (χτύπημα στο μετατάρσιο) και Επστάιν (χτύπημα στο ισχιακό νεύρο). Ο Ιγκλέσιας πάντως έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο προσεχές ματς του Σαββάτου με αντίπαλο τον Πανθρακικό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ» στους φιλάθλους μας!


Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα ευχαριστούν θερμά τους ηρωικούς φιλάθλους της ομάδας μας που αψήφησαν τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες ταξιδεύοντας στα μακρινά Ιωάννινα.

Η συγκλονιστική παρουσία τους υπό καταρρακτώδη βροχή φωνάζοντας διαρκώς συνθήματα για το αγαπημένο μας «αστέρι» αποτέλεσε την πιο ευχάριστη νότα μέσα στις τρομερές δυσκολίες που συνάντησε το Σαββατοκύριακο η αποστολή της ομάδας στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Αυτή η αγάπη (θα) μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς!

«Χαζομπαμπάς» για δεύτερη φορά ο Σκόνδρας


Για δεύτερη φορά «χαζομπαμπάς» έγινε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Σκόνδρας. Η σύζυγος του Μαρία γέννησε το πρωί σε μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης ένα κοριτσάκι που χαίρει άκρας υγείας.

Ο Σκόνδρας βρέθηκε κοντά στη γυναίκα του και στη νεογέννητη κορούλα του λίγες ώρες μετά τη γέννηση.

Η ματαίωση της χθεσινής πτήσης από τα Γιάννινα προς Αθήνα και η αναχώρηση σήμερα το μεσημέρι της αποστολής μέσω Θεσσαλονίκης λειτούργησε πάντως για εκείνον ευεργετικά καθώς μόλις το πούλμαν έφθασε στη συμπρωτεύουσα αποβιβάστηκε με προορισμό το μαιυετήριο.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος και το ποδοσφαιρικό τμήμα εύχονται ολόψυχα στον Γιάννη Σκόνδρα και στη Μαρία να τους ζήσει !

Το νεαρό ζευγάρι, ας μην ξεχνάμε ότι ο αρχηγός της ομάδας είναι μόλις 22 ετών, έχει κι ένα γιο τον Γιώργο που είναι 1,5 έτους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment