• Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Επιστροφή ΔΝΤ στην Αθήνα μετά τις 9 Δεκεμβρίου

Peristeri News
Νοέμβριος30/ 2013

Η εκπρόσωπος του ΔΝΤ Άντζελα Γκαβίρια επιβεβαίωσε ότι η επιστροφή των στελεχών του στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της πέμπτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος τοποθετείται για μετά τις 9 Δεκεμβρίου.

Η εκπρόσωπος του ΔΝΤ Άντζελα Γκαβίρια επιβεβαίωσε σήμερα ότι η επιστροφή των στελεχών του στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της πέμπτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος τοποθετείται για μετά τις 9 Δεκεμβρίου.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της ιστοσελίδας in, για το πότε αναμένεται η επιστροφή του Πόουλ Τόμσεν στην Αθήνα, δήλωσε: «Οι συζητήσεις συνεχίζονται επί ενός συνόλου πολιτικών που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση για την επιτυχή ολοκλήρωση της εν εξελίξει αναθεώρησης του ελληνικού προγράμματος οικονομικής προσαρμογής. Σημειώνεται πρόοδος, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα ανοικτά θέματα που χρειάζονται περαιτέρω προσπάθειες. Οι εποικοδομητικές επαφές με τις ελληνικές αρχές συνεχίζονται στο πλαίσιο αυτό, από τις έδρες των Οργανισμών. Το κλιμάκιο στελεχών θα επιστρέψει στην Αθήνα σε εύθετο χρόνο, αλλά αυτό δεν αναμένεται να γίνει πριν από το Eurogroup της 9ης Δεκεμβρίου».