Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Επιστροφή ΔΝΤ στην Αθήνα μετά τις 9 Δεκεμβρίου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Η εκπρόσωπος του ΔΝΤ Άντζελα Γκαβίρια επιβεβαίωσε ότι η επιστροφή των στελεχών του στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της πέμπτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος τοποθετείται για μετά τις 9 Δεκεμβρίου.

Η εκπρόσωπος του ΔΝΤ Άντζελα Γκαβίρια επιβεβαίωσε σήμερα ότι η επιστροφή των στελεχών του στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της πέμπτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος τοποθετείται για μετά τις 9 Δεκεμβρίου.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της ιστοσελίδας in, για το πότε αναμένεται η επιστροφή του Πόουλ Τόμσεν στην Αθήνα, δήλωσε: «Οι συζητήσεις συνεχίζονται επί ενός συνόλου πολιτικών που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση για την επιτυχή ολοκλήρωση της εν εξελίξει αναθεώρησης του ελληνικού προγράμματος οικονομικής προσαρμογής. Σημειώνεται πρόοδος, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα ανοικτά θέματα που χρειάζονται περαιτέρω προσπάθειες. Οι εποικοδομητικές επαφές με τις ελληνικές αρχές συνεχίζονται στο πλαίσιο αυτό, από τις έδρες των Οργανισμών. Το κλιμάκιο στελεχών θα επιστρέψει στην Αθήνα σε εύθετο χρόνο, αλλά αυτό δεν αναμένεται να γίνει πριν από το Eurogroup της 9ης Δεκεμβρίου».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΑΑΔΕ: Ηλεκτρονικό «μπλόκο» στις ελληνοποιήσεις γάλακτος και κρέατος

Peristerinews.gr Newsroom

Πρωτογενές πλεόνασμα 6,53 δισ. ευρώ στο οκτάμηνο

Peristerinews.gr Newsroom

Εξωδικαστικός: Νέα προστασία για την κύρια κατοικία από σήμερα

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment