PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Επιστρέφει το βράδυ στο Περιστέρι ο Ατρόμητος


Το δρόμο της επιστροφής στην Αθήνα έχει πάρει η ομάδα μας που ολοκλήρωσε με επιτυχία την σειρά των φιλικών αγώνων στην Αγγλία.

Το δρόμο της επιστροφής στην Αθήνα έχει πάρει η ομάδα μας που ολοκλήρωσε με επιτυχία την σειρά των φιλικών αγώνων στην Αγγλία.

Η αποστολή αναχώρησε το πρωί από το Μάντσεστερ με προορισμό το Μόναχο και αργά το βράδυ με νέα πτήση θα έρθει στην Ελλάδα.

Στην Αγγλία έμεινε πάντως πίσω ο Βασίλης Μπάρκας με άδεια που του είχε δοθεί από τη διοίκηση πριν ακόμη φύγει η αποστολή, για να κάνει προπονήσεις με την Στόουκ Σίτυ. Ο νεαρός τερματοφύλακας θα επιστρέψει στις 5 Αυγούστου.

Στο ιατρικό δελτίο τώρα, ο Πίτου Γκαρσία που έχει χτυπήσει στο μετατάρσιο από τις τάπες αντιπάλου θα υποβληθεί αύριο σε ακτινογραφία. Ο Φώτης Γεωργίου θα κάνει προγραμματισμένη μαγνητική τομογραφία και την Πέμπτη θα επισκεφθεί τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας Νίκο Πισκοπάκη για να διαπιστωθεί η μετατραυματική του πορεία. Ο Στέφανο Ναπολεόνι που δεν αγωνίστηκε εναντίον της Γουέστ Μπρόμιτς λόγω ενοχλήσεων στη φτέρνα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά την Πέμπτη μιας και αύριο οι παίκτες έχουν ρεπό.

*Ο Νιάζι Κούτσι ζήτησε και πήρε αναβολή στην απολογία του για την ερχόμενη Παρασκευή.

* Στις 6 Αυγούστου η ομάδα μας θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment