PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Επιστρέφει στο Περιστέρι η αγαπημένη έκθεση Φυτά και Κήπος


Μια έκθεση που την περασμένη χρονιά προκάλεσε χιλιάδες θετικά σχόλια και προσέλευση κόσμου από όλη την Αττική προετοιμάζεται και φέτος από τους ανθρώπους του Δήμου Περιστερίου.

Η έκθεση «Φυτά & Κήπος» έλαβε χώρα για πρώτη φορά πέρυσι τον Μάιο στο Άλσος Περιστερίου και άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για παρόμοιες εκθέσεις και εκδηλώσεις στο χώρο του Άλσους αφού η επιτυχία της ξεπέρασε τις προσδοκίες.

Η έκθεση μάλιστα πήρε παράταση από τις 20 προκαθορισμένες μέρες αφού καθημερινά αποτελούσε σημείο προορισμού για χιλιάδες πολίτες από το Λεκανοπέδιο της Αττικής μέσω της εύκολης πρόσβασης του σταθμού Μετρό «Ανθούπολη» που βρίσκεται λίγα μέτρα από το Άλσος.

Φέτος η επιτυχημένη έκθεση θα κάνει την επανεμφάνισή της στα μέσα Μαΐου και σύμφωνα με πληροφορίες του PeristeriNews.gr θα είναι ακόμα μεγαλύτερη, ακόμα πλουσιότερη και ομορφότερη.

IMG_0207

Αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό και από μια βόλτα στο Άλσος Περιστερίου όπου οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν οργανώσει και οριοθετήσει ακόμα καλύτερα τους χώρους που καλύπτει η έκθεση ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα στη διάρκεια της διοργάνωσης.

Η επιτυχία είναι δεδομένη με τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου περιμένοντας με ανυπομονησία τις καθημερινές εκπλήξεις και τα events της έκθεσης «Φυτά & Κήπος».

Για μια ακόμη χρονιά θα δούμε το Μετρό να γεμίζει από όλα τα σημεία της Αττικής με προορισμό που αλλού… την Ανθούπολη!

17352263_805419756289301_9029652333450410361_n

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment