PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Επιστολή γνωριμίας με το Φροντιστήριο Διακρότημα Περιστερίου


Το Φροντιστήριο Διακρότημα Περιστερίου προχώρησε στη δημοσίευση της ακόλουθης ενημερωτικής επιστολής.

Αναλυτικά:

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Όλοι όσοι έχουμε παιδιά γνωρίζουμε ότι ζούμε σε μια δύσκολη και πλέον ανταγωνιστική εποχή που γινόμαστε ολοένα και πιο απαιτητικοί, θέλοντας να εξασφαλίσουμε για εμάς και τα παιδιά μας τις καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες εκπαίδευσης με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Δυστυχώς οι οικονομικές συνθήκες σήμερα, έναν χρόνο μετά την έλευση της πανδημίας, μας επιβάλλουν να υπολογίζουμε το που θα δώσουμε ακόμα και το τελευταίο μας ευρώ και το πόσο καλύτερα αυτό θα πιάσει τόπο.

Έτσι λοιπόν και στην εκπαίδευση, τα εκπαιδευτήρια που συνδυάζουν περισσότερες δραστηριότητες μαζί στον ίδιο τομέα έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν στους μαθητές τους πολύ περισσότερες υπηρεσίες με το minimum κόστος, κάνοντας εκπτώσεις στις τιμές και όχι στην ποιότητα!

Επιπρόσθετα, οι ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο των επιστημών αλλά και τα νέα δεδομένα της οικονομικής και υγειονομικής κρίσης απαιτούν ταχύτατη προσαρμογή στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται. Το ανταγωνιστικό περιβάλλον στο χώρο εργασίας επιτάσσει εξειδίκευση, συνεχή επιμόρφωση, άριστη γνώση των νέων τεχνολογιών, κοινωνικές δεξιότητες, και κριτική σκέψη.

Ο μαθητής, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις μεταβαλλόμενες συνθήκες, πρέπει να επιλέξει το επάγγελμα που του αρέσει και του ταιριάζει, σύμφωνα με τις κλίσεις, τα ενδιαφέροντα, τις δεξιότητες του και την προσωπικότητά του.

Το νέο εκπαιδευτικό σύστημα, οι πανελλαδικές εξετάσεις, η ελάχιστη βάση εισαγωγής στα πανεπιστήμια, η τράπεζα θεμάτων από την πρώτη λυκείου και η εισαγωγή των μαθητών στις σχολές της πρώτης τους προτίμησης είναι σίγουρα κάποιες από τις καθημερινές σκέψεις και αναζητήσεις που έχουν μικροί και μεγάλοι.

Εμείς ως γονείς και εκπαιδευτικοί, αποβλέποντας στην παροχή ποιοτικής φροντιστηριακής εκπαίδευσης που να καλύπτει τις ανάγκες όλων των μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Γυμνασίου, Λυκείου και Αποφοίτων) σε όλη την Ελλάδα, είμαστε κοντά σας πάνω από δέκα χρόνια σε ένα υπερσύγχρονο φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στο Περιστέρι , οδός Πελασγίας & Παπαδιαμάντη 2 (απέναντι από το 1ο γυμνάσιο – λύκειο), τηλέφωνο 2105730419

Εδώ θα πρέπει να σας πούμε λίγα λόγια για εμάς…

Το 1997, μαζί με μια ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων καθηγητών στο χώρο τους, δημιουργήσαμε το πρώτο κέντρο Φροντιστηριακής Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Φιλοδοξία μας ήταν και είναι η παροχή μαθημάτων φροντιστηριακής υποστήριξης στους μαθητές μας με μοναδικό στόχο τη μελλοντική τους επιτυχία.

Από τότε μέχρι σήμερα το έργο μας αναπτύσσεται κάθε χρόνο και περισσότερο, βλέποντας χιλιάδες σπουδαστές μας να διαβαίνουν την πόρτα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ανώτερες και ανώτατες σχολές και να γίνονται καταξιωμένοι επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες.

24 χρόνια αργότερα, ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα φροντιστηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο σήμερα και η μοναδική με 2 πιστοποιήσεις ολικής ποιότητας ISO 9001 και ΕΛΟΤ 1433 από τους LLOYD’S Register του Λονδίνου.

Με 81 φροντιστήρια σε λειτουργία 800+ καθηγητές και περίπου 9.000+ μαθητές σε μέση ετήσια βάση, ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι ο ισχυρότερος φροντιστηριακός οργανισμός εκπαίδευσης.

Ο όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ διαθέτει 70 τίτλους σχολικών βοηθημάτων για τα μαθήματα Γυμνασίου – Λυκείου, προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτικής γονέων και μαθητών, οδηγό σπουδών με χρήσιμες πληροφορίες, υπερσύγχρονο οπτικοαουστικό υλικό με διαδραστικούς πίνακες που βοηθούν στην αφομοίωση του μαθήματος καθώς και τις καλύτερες παιδαγωγικές μεθόδους μάθησης που εφαρμόζονται από καθηγητές με τεράστια πείρα και αναγνωρισμένο διδακτικό και συγγραφικό έργο. Διαθέτουμε και προσφέρουμε δωρεάν στους μαθητές, στους γονείς και τους καθηγητές μας μια βραβευμένη πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και όλα τα βιβλία, τα διαγωνίσματά και το εκπαιδευτικό μας υλικό σε ψηφιακή μορφή. Η επικοινωνία με τους γονείς, το ανθρωποκεντρικό μας σύστημα και η αυστηρή οργάνωσή μας σύντομα κέρδισαν την εμπιστοσύνη δεκάδων οικογενειών στο Περιστέρι. Οι περσινές μας επιτυχίες είναι το πιο εύγλωττο παράδειγμα της δουλειάς μας. Μαθητές μας πραγματοποίησαν τον στόχο τους και πέτυχαν σε υψηλόβαθμες σχολές, όπως η ψυχολογία, η πληροφορική, οι οικονομικές και παιδαγωγικές σχολές.

Στον φιλόξενο, ζωντανό και παιδοκεντρικό πολυχώρο εκπαίδευσής μας καλύπτουμε συνολικά τις εκπαιδευτικές ανάγκες του μαθητή, αφού λειτουργούμε επίσης την ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ – EUROLB Περιστερίου, καθώς και το Εκ Βαθέων, κέντρο συναισθηματικής ανάπτυξης και ειδικής αγωγής.

Και όλα αυτά γιατί; Γιατί τα παιδιά μας αξίζουν πάντα το καλύτερο!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment