Δυτική Αθήνα

Επίσκεψη του Γιώργου Καπλάνη στην Γαλλική Πρεσβεία

Επίσκεψη στη γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Α., αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Δήμαρχο Ν.Ιωνίας, Ηρακλή Γκότση και το μέλος, Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, Γιώργο Καπλάνη, προκειμένου να παραδώσει το ψήφισμα της Ένωσης για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι, στον Γάλλο Πρέσβη Christophe Chantepy.

Οι δύο Δήμαρχοι μετέφεραν τα συλλυπητήρια του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Α. στις οικογένειες των θυμάτων και την αλληλεγγύη του στον Γαλλικό λαό και στη συνέχεια έγραψαν στο βιβλίο συλλυπητηρίων της γαλλικής πρεσβείας.

Ακολουθεί το ψήφισμα του Δ.Σ. της ΠΕΔΑ:

Το Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.) εκφράζει τον αποτροπιασμό του για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων και την αλληλεγγύη του στον Γαλλικό λαό.

Η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται και οι Ευρωπαϊκές αξίες της ελευθερίας, της ισότητας, της αδελφότητας που γεννήθηκαν στο Παρίσι θα υπερισχύσουν του φανατισμού και της μισαλλοδοξίας.

Η Π.Ε.Δ.Α. τονίζει την διπλή ανάγκη καταπολέμησης της τρομοκρατίας και ανάσχεσης του φαύλου κύκλου της βίας και των πολέμων στη Μέση Ανατολή.

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Α. θα συναντηθεί με τον Γάλλο Πρέσβη στην Αθήνα σε έκφραση της αλληλεγγύης μας και των στενών ιστορικών δεσμών των δυο λαών.

Related posts

Δυτική Αθήνα: Συνεχίζεται το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών

Peristeri News

Διοργάνωση Ημερίδας για τις Έρευνες Διάγνωσης των Αναγκών της Αγοράς Εργασίας στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Διοργάνωση Ημερίδας για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Leave a Comment