PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Επίσκεψη της Ρένας Δούρου στο ΓΝ Δυτικής Αττικής «Αγ. Βαρβάρα»


Στην κάλυψη των αναγκών για δημόσια υγεία των πολιτών της Δυτικής Αθήνας αναφέρθηκε μετά από την επίσκεψή της στο ΓΝ Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα», η Ρένα Δούρου.

«Το Νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα πρέπει να ενισχυθεί, να στηριχθεί, το χρειάζονται οι πολίτες των δήμων της Δυτικής Αθήνας. Ένα νοσοκομείο που αντιμετωπίζει προβλήματα υλικοτεχνικής υποδομής και προσωπικού, και για το οποίο σήμερα έχουμε πληροφορίες νέας υποβάθμισής του», παρατήρησε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Νωρίτερα, κατά την επίσκεψή της, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου είχαν εκφράσει την αγωνία τους για το μέλλον του νοσοκομείου.

Η Ρένα Δούρου, που συνοδευόταν από τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Αθήνας, Κώστα Κάβουρα, είχε συνάντηση με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου, Δήμητρα Κορμπά και με τον Διευθυντή Διοικητικής Υπηρεσίας, Δημήτρη Κορφιάτη.

Ενημερώθηκε για την πορεία της κτιριακής αναβάθμισης του νοσοκομείου. Ένα έργο που είχε χρηματοδοτήσει (με ένα εκατομμύριο ευρώ) κατά τη θητεία της ως Περιφερειάρχη Αττικής : εδώ και 4 χρόνια αυτή η κτιριακή αναβάθμιση έχει βαλτώσει.

Ακολούθως η ίδια ενημερώθηκε από εργαζόμενους, σχετικά με τα προβλήματα που προκύπτουν από την απόφαση για εκκένωση του κτιρίου 1.800 τμ που στέγαζε τα Εξωτερικά Ιατρεία, το Ακτινολογικό Εργαστήριο και παλαιότερα το Εμβολιαστικό Κέντρο. Πλέον οι υπηρεσίες αυτές μεταφέρονται στο κτίριο 800 τμ, όπου στεγάζονται οι Παθολογικές κλινικές! Οι εργαζόμενοι περιέγραψαν τα προβλήματα και τις αρνητικές επιπτώσεις που συνεπάγεται αυτή η μεταφορά στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες, υπογραμμίζοντας την ανάγκη επιτάχυνσης εργασιών που εκκρεμούν εδώ και χρόνια. «Οι πολίτες στην επιβαρυμένη Δυτική Αθήνα έχουν δικαίωμα πρόσβασης στο ΕΣΥ, σε επαρκείς και ποιοτικές δημόσιες υπηρεσίες υγείας. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εντός κι εκτός Βουλής έδωσε, δίνει και θα συνεχίσει να δίνει αυτόν τον αγώνα, τον αγώνα για δημόσια υγεία για όλους τους πολίτες», σημείωσε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά από την επίσκεψή της.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ν. Χαρδαλιάς: 76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Τι γίνεται με την αντιπυρική προστασία στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Σύσκεψη για θέματα αθλητισμού στην Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας

Peristeri News

Leave a Comment