PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Επίσκεψη στο 5ο Λύκειο Περιστερίου ο Ατρόμητος


Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά ο Ατρόμητος ξεκίνησε το πρόγραμμα των επισκέψεων στα σχολεία του Περιστερίου δημιουργώντας βήμα βήμα τις επόμενες γενιές των φιλάθλων του.

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά ο Ατρόμητος ξεκίνησε το πρόγραμμα των επισκέψεων στα σχολεία του Περιστερίου δημιουργώντας βήμα βήμα τις επόμενες γενιές των φιλάθλων του.

Οι ποδοσφαιριστές Πίτου Γκαρσία, Αντώνης Αθανασίου, Παναγιώτης Μπάλλας βρέθηκαν το πρωί στο 5ο Λύκειο Περιστερίου και μοίρασαν εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τις νέες αφίσες της ομάδας ενώ δεν παρέλειψαν να υπογράψουν δεκάδες αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου.

* Στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας που θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα και στην συνέχεια οι παίκτες που θα επιλεγούν θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο. Οριστικά δεν υπολογίζεται ο Στέλιος Σφακιανάκης που απουσίασε πάλι λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

* Το «τελευταίο αντίο» στο πρώην πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Πέτρου είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στο νεκροταφείο Περιστερίου.
Την ΠΑΕ Ατρόμητος που κατέθεσε στεφάνι εκπροσώπησαν οι σύμβουλοι της διοίκησης Βασίλης Καρακατσάνης, Γιώργος Χατζής, Βασίλης Μπέτσης (αντιδήμαρχος Περιστερίου). Από τα τμήματα Ακαδημιών ο επικεφαλής Τάκης Μιχαλέτος και οι Σίμος Συμεωνίδης, Βασίλης Κεχαγιάς. Από τους παλαιμάχους, ο πρόεδρος Σταύρος Κωνσταντινίδης και οι: Θεόδωρος και Γιώργος Κωνσταντινίδης, Κώστας και Σταύρος Μισαηλίδης, Σωτήρης Ζαρδαμόπουλος, Νίκος Παντελίδης, Τόλης Αποστόλου, Σταύρος Ηλιόπουλος και Γιώργος Αυγουστίδης (δημοτικός σύμβουλος).

Από τους πρώην παράγοντες ο Ανδρέας Κουλόπουλος (πρώην πρόεδρος επί σειρά ετών) και οι Δ. Βενέτης, Γ. Πριόνας, Ν. Αντωνόπουλος, Σ. Μαγγίνας, Π. Χονδρογιάννης. Ο επίτιμος πρόεδρος του Γ.Σ. Περιστερίου Πέτρος Μουγιάκος και αντιπροσωπεία από τον σύνδεσμο φιλάθλων Fentagin.
Παραβρέθηκαν ακόμα: Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Λύκος, Μαίρη Τσιώτα Μάρκου, Βασίλης Λώλος, ο δημοτικός σύμβουλος Γρηγόρης Τυμπλαλέξης, ο σύμβουλος της ΕΠΣΑ και πρώην αντιπρόεδρος του ΑΟΔΗΠ,Ιωσήφ Ξυπνητός .
Στη μνήμη του Βασίλη Πέτρου θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στο ματς με τον Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment