PeristeriNews.gr
Πολιτική

Επίσκεψη Παμπούκη στο Κατάρ


Το Κατάρ επισκέπτεται ο Υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης.

Το Κατάρ επισκέπτεται ο Υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης, συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Νίκο Σηφουνάκη, το Διοικητή της Αγροτικής Τράπεζας Θεόδωρο Πανταλάκη και τον Πρόεδρο του Invest in Greece, Αρι Συγγρό.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα, είχε συζητηθεί σε σύσκεψη με τον πρωθυπουργό, το θέμα της αξιοποίησης του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού, που βρίσκεται στα θέματα κοινού ενδιαφέροντος στις συζητήσεις των αντιπροσωπειών των δύο χωρών. Η ελληνική αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό Hamad bin Jassim bin Jaber Al Thani και τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Qatar Investment Authority Ahmad Al Sayed.

Επίσης ο κ. Παμπούκης συναντήθηκε και με τον Υπουργό Ενέργειας και Βιομηχανίας του Κατάρ Mohammed Saleh Al-Sada, ενώ σήμερα θα συναντηθεί με τον εμίρη του Κατάρ Sheikh Hamad Bin Khalifa Al Thani. Παράλληλα με τα επενδυτικά σχέδια, οι συζητήσεις περιστράφηκαν και στις εξελίξεις τόσο στην Ευρώπη που είναι κυρίως οικονομικές, όσο και στον αραβικό κόσμο, που έχουν αποκτήσει δραματικές πολιτικές διαστάσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment