PeristeriNews.gr
Πολιτική

Επίσκεψη εργασίας του Πέτρου Ευθυμίου στη Ρώμη


Αναχωρεί τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012 ο Πρόεδρος της Κ.Σ. ΟΑΣΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για τη Ρώμη, προκειμένου να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη εργασίας.

Αναχωρεί τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012 ο Πρόεδρος της Κ.Σ. ΟΑΣΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. Πέτρος Ευθυμίου (ΠΑΣΟΚ, Β’ Αθήνας) για τη Ρώμη, προκειμένου να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη εργασίας.

Ο κ. Ευθυμίου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου της Ιταλίας κ. Giafranco Fini, με τον Υπουργό Άμυνας κ. Giampaolo Di Paola, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών κ. Staffan De Mistura, με την Αντιπρόεδρο της Γερουσίας της Ιταλίας κα Emma Bonino καθώς και με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής κ. Stefano Stefani.

Ο κ. Ευθυμίου θα έχει την ευκαιρία, επίσης, να συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπό, Υπουργό Εξωτερικών του Βατικανού κ. Dominique Mamberti, ενώ θα έχει και συνάντηση με τον επικεφαλής και την υπόλοιπη κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία της Κ.Σ. ΟΑΣΕ στο Ιταλικό Κοινοβούλιο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, θα δώσει διάλεξη στο Πανεπιστήμιο “La Sapienza” της Ρώμης, στο τμήμα Διεθνών Σπουδών, με θέμα τον ρόλο των διεθνών οργανισμών της παγκόσμια σταθερότητα, ενώ θα δώσει συνεντεύξεις στο εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο της Ιταλίας και ραδιοφωνική συνέντευξη στο εθνικό δίκτυο ραδιοφωνίας του Βατικανού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment