Viber
PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Επισιτιστική βοήθεια σε συλλόγους και φορείς του Περιστερίου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Πραγματοποιήθηκε από την Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας…

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων, στο πλαίσιο της επισιτιστικής δράσης αλληλεγγύης με τρόφιμα που διοργανώνουν από κοινού η Περιφέρεια Αττικής με το Σύλλογο Λαϊκής Αλληλεγγύης.

Η επισιτιστική βοήθεια, με τρόφιμα που προσέφερε η Γαλλική Aνθρωπιστική Οργάνωση “Secours Populaire Francais”, διατέθηκε σε Προνοιακά Ιδρύματα της Δυτικής Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα διανεμήθηκαν 1524 κιλά τροφίμων (λαχανικά, ρύζι, κουσκούς , ραβιόλια) στο Ι.Π.Α.Π. «Η Θεοτόκος», στο σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δυτ.Αττικής « Η ΕΛΠΙΔΑ», στο Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο, στην Ιερά Αδελφότητα «Αγ.Τριάδα»(ορφανοτροφείο), στο Χαμόγελο του Παιδιού Περιστερίου και στο Σύλλογο «ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ».

Στη διανομή, η οποία έγινε στο χώρο της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αθήνας, παρευρέθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ.Αθήνας κ.Τζόκας Σπύρος, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής κ.Θανοπούλου Κατερίνα, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Σχινάς Θεόδωρος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Δυτικής Αθήνας: κ. Βλάχος Κων/νος, κ.Δημάκος Δημήτριος, κ.Ζωγραφάκη –Τελεμέ Ελένη, κ.Κρητικού Κατερίνα, κ.Στεφανοπούλου Αναστασία, ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Αλληλεγγύης κ. Απαμιάν Χάικ, η Προϊσταμένη της Δ/νσης Δημόσιας & Κοινωνικής Μέριμνας ΔΤ κ. Θωμά Ευανθία και οι εκπρόσωποι των ιδρυμάτων.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αιγάλεω: Υπογειοποίηση γραμμών υψηλής τάσης έως το 2028

Peristerinews.gr Newsroom

Νέα δενδρύλλια στο Πάρκο Τρίτση – Έκκληση να μην καταστραφούν οι νέες φυτεύσεις

Peristerinews.gr Newsroom

Ίλιον: Με μεγάλη συμμετοχή το 15ο «Jazz στο Πάρκο»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment