• Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021

Επικίνδυνο δρόμο καταγγέλλουν κάτοικοι στα σύνορα Περιστερίου-Ιλίου

Peristeri News
Μάρτιος31/ 2016

Δρόμος καρμανιόλα μπορεί να χαρακτηριστεί η οδός Αγίου Γεωργίου στα σύνορα των Δήμων Περιστερίου και Ιλίου όπως κατήγγειλαν με μήνυμα τους κάτοικοι της περιοχής στο PeristeriNews.gr.

Πράγματι η συγκεκριμένη οδός λόγω του μεγάλου μήκους ευθείας που υπάρχει, “προκαλεί” τους οδηγούς στην ανάπτυξη μεγάλων ταχυτήτων, κάτι που κάνει τη συγκεκριμένη οδό επικίνδυνη για τους κάτοικους της και τα παιδιά τους.

Με το μήνυμα τους οι κάτοικοι κάνουν έκκληση για βοήθεια στο Δήμο Περιστερίου αποσκοπώντας την τοποθέτηση κάποιου σηματοδότη ή κάποιου άλλου είδους αποτρεπτικού εμποδίου στις μεγάλες ταχύτητες που αναπτύσσονται.

834637373709152

Το PeristeriNews.gr βρέθηκε στο σημείο και είδε από πρώτο χέρι την επικινδυνότητα του δρόμου, με αρκετούς οδηγούς να μην σέβονται τα όρια ταχύτητας σε ένα δρόμο γειτονιάς ξεπερνώντας κατά πολύ το επιτρεπτό όριο ταχύτητας.

Για αποφυγή παρεξηγήσεων τονίζουμε πως οι κάτοικοι που επικοινώνησαν μαζί μας είναι δημότες της πόλης μας και γι’ αυτό το λόγο απευθύνονται προς τη δημοτική αρχή του Περιστερίου.