Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επιδοτούμενες θέσεις εργασιακής εμπειρίας

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Tη συνεργασία της με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Ευρωεργασιακή ανακοίνωσε η ICAP People Solutions, με σκοπό να φέρουν κοντά εταιρείες με ανέργους έως 29 ετών.

Tη συνεργασία της με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Ευρωεργασιακή ανακοίνωσε η ICAP People Solutions, με σκοπό να φέρουν κοντά εταιρείες με ανέργους έως 29 ετών.

Η συνεργασία αφορά ένα πρόγραμμα επιδοτούμενης εργασιακής εμπειρίας, η οποία μάλιστα μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρία για μόνιμη εργασιακή σχέση!

Η ανταπόκριση των εταιρειών είναι ήδη πολύ μεγάλη, καθώς μέχρι σήμερα έχουν δηλωθεί περίπου 5.600 διαθέσιμες θέσεις από περισσότερες από 680 εταιρείες.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συνεργασία των δύο εταιρειών δίνει τη δυνατότητα επιτάχυνσης της διαδικασίας λόγω της ικανότητας των δυο εταιρειών, με τη συμβολή προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων, να συγκεντρώσουν τις ανάγκες σε θέσεις πρακτικής άσκησης, να τις ταυτίσουν με τα προφίλ των ανέργων, να εξασφαλίσουν τη γρήγορη συναίνεση των εταιρειών ως προς τους υποψήφιους και, εντέλει, να εκπαιδεύσουν και να τοποθετήσουν τους ενδιαφερόμενους στις κατάλληλες θέσεις.

Το πρόγραμμα είναι συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ και έχει ανακοινωθεί από τα συναρμόδια υπουργεία Εργασίας, Παιδείας και Ανάπτυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο icapcareer.gr ή vriskodoulia.gr.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πετρούπολη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή για τον 4ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου

Peristerinews.gr Newsroom

Ποδηλατική Σπαρτακιάδα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο

Peristerinews.gr Newsroom

Μια εφαρμογή βάζει στο «μικροσκόπιο» το παράνομο παρκάρισμα στο Περιστέρι και όχι μόνο

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment