PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έπεσε σε Αρετόπουλο, κόλλησε σε γκαντεμιά ο Ατρόμητος


Τα είχε όλα, έπεσε και στον Αρετόπουλο. Ο ρέφερι έκλεισε τα μάτια σε κόκκινη στον Τσοκάνη, ο Ρόσα πέτυχε το γκολ της ζωής του, ο Ουάρντα έχασε πέναλτι και ο Ατρόμητος έχασε από τον Παναιτωλικό (0-1), γνωρίζοντας τη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα.

Από τη στιγμή που ο Ατρόμητος είναι εκεί που είναι βαθμολογικά, πρέπει να περιμένει διαιτησίες όπως τη σημερινή του Αρετόπουλου.

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος ρέφερι, που προτιμάται σε ειδικές αποστολές, έσπρωξε τον Παναιτωλικό στη νίκη επί του Ατρόμητου (0-1), υποχρεώνοντας τους Περιστεριώτες στη δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Εκτός όλων αυτών, αφού έφτασε στη 17η αγωνιστική για να δοθεί υπέρ του πέναλτι, ο Ουάρντα αστόχησε με τον Κυριακίδη να αποκρούει στη γωνιά του.

Έπειτα από ένα πρώτο ημίχρονο που πέρασε στην… ιστορία, ως ένα από τα πιο… soft του φετινού Ατρόμητου, το β’ μέρος άλλαξε με το «καλημέρα». Συγκεκριμένα, στο 48’ ο Ντιγκινί σε φάση τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, που είχε βγει πολύ μακριά από την περιοχή του, ο Τσοκάνης τον γκρέμισε από πίσω, ωστόσο όχι μόνο δεν δόθηκε το φάουλ και η κόκκινη κάρτα, αλλά ο Αρετόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Στη συνέχεια της φάσης ο Ρόσα έπιασε το σουτ της ζωής του από τα 25 μέτρα και έγραψε το 1-0, αφού ο Γιαννιώτης δεν ήταν δυνατόν να έχει αντίδραση σε αυτή τη φάση.

Ο Ατρόμητος άρχισε να αντιδρά, αφού στο 53’ ο Κυριακίδης έπιασε στο «Γ» ένα φάουλ του Ουάρντα, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ροντρίγκες έκανε χέρι στην περιοχή και δόθηκε το πέναλτι, αλλά όχι και η κίτρινη που θα ήταν η δεύτερη. Ωστόσο, ο Αιγύπτιος νικήθηκε από τον γκολκίπερ των Αγρινιωτών, κρατώντας το μηδέν.

Η τελευταία ευκαιρία για τον Ατρόμητο καταγράφηκε στο 85’, όταν ο Κυριακίδης είπε και πάλι «όχι» σε εξαιρετική κεφαλιά του Βασιλακάκη.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Μπουσουλάτζιτς (66′ Ούμπιδες), Ουάρντα, Μάντσον, Ντάουντα, Ντιγκινί, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Γιαννούλης (86′ Σάκιτς), Ρισβάνης (88′ Καρασαλίδης)

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Ροντρίγκεζ, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μάζουρεκ (88′ Χαντάκιας), Ρόσα (90+2′ Γιαννιώτης), Ντίαw (84′ Κλέσιο), Μοράρ

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Εμμανουήλ Βλάσσης (Λασιθίου)
Τέταρτος: Χαράλαμπος Σωτηριάδης (Λασιθίου)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment