Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Έπεσαν πρόστιμα για ρακέτες σε παραλίες της Αττικής



Δεκαπέντε πρόστιμα για ρακέτες έχουν πέσει σε Δήμο της Αττικής.

Το αγαπημένο «σπορ» στην παραλία, απαγορεύεται βάση κανονισμού σε συγκεκριμένες παραλίες της Αττικής.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Αντώνη Κουσαθανά, ήδη για φέτος έχουν επιβληθεί 15 πρόστιμα, εκ των οποίων 1/3 έχει πληρωθεί, ενώ τα υπόλοιπα βρίσκονται σε φάση ενστάσεων.

Η απαγόρευση της χρήσης ρακετών οφείλεται σε κανονισμό που προβλέπει να μην γίνεται σε οικιστικό χώρο. «Τα σπίτια είναι στα 15 μέτρα» είπε ο κ. Κουσαθανάσης. Πρόκειται για έναν κανονισμό που ίσχυε από το 2010 (οπότε το πρόστιμο ήταν 10.000 ευρώ) το οποίο το επανέφερε η δημοτική αρχή το 2019-2021, κατεβάζοντας το πρόστιμο στα 1.000 ευρώ.

Η απαγόρευση αφορά σε δύο μόνο από τις παραλίες του δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης: Του Αγίου Νικολάου στο Καβούρι και τον όρμο Ματσελιώτη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αγία Βαρβάρα: Συνελήφθη 25χρονος για διαδοχικές ληστείες σε βάρος συγγενών του

Peristeri News

Πετρούπολη: Συνελήφθη ο 70χρονος οδηγός για ξυλοδαρμό της 46χρονης

Peristeri News

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Έναρξη εξετάσεων για τα Ειδικά Μαθήματα

Peristeri News

Leave a Comment