Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Έξω από το κοινοβούλιο βρίσκονται αυτή την ώρα χιλιάδες διαδηλωτές.

Έξω από το κοινοβούλιο βρίσκονται αυτή την ώρα χιλιάδες διαδηλωτές. Στις 13:20 ομάδα διαδηλωτών προσπάθησε να απωθήσει τον σιδερένιο φράχτη που είναι τοποθετημένος στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας. Για την απομάκρυνσή τους η αστυνομία προχώρησε σε ρίψη χημικών.

Ένταση επικράτησε νωρίτερα και στα Προπύλαια, με νεαρούς που επεχείρησαν να αποκολλήσουν μία κάμερα διαχείρισης της κυκλοφορίας της Τροχαίας.

Κλειστοί, πάντως, οι περισσότεροι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας, εξαιτίας των συλλαλητηρίων των συνδικάτων που αντιδρούν στην εργασιακή εφεδρεία και στα μέτρα της κυβέρνησης.

Από την Ομόνοια ξεκίνησε η πορεία του ΠΑΜΕ (7.000 άτομα) με προορισμό τη Βουλή, ενώ από την πλατεία Κλαυθμώνος ξεκίνησε η πορεία της ΓΣΕΕ -ΑΔΕΔΥ (6.000 άτομα).


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αγία Βαρβάρα: Ένα παραμύθι για την προστασία των παιδιών

Peristerinews.gr Newsroom

Αιγάλεω: Συνελήφθη 23χρονη για κύκλωμα ναρκωτικών

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Πανηγυρικός εορτασμός του Αγίου Νεκταρίου στις 8 Νοεμβρίου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment