PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επεισόδια σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη μετά τις πορείες για την τραγωδία στα Τέμπη


Επεισόδια έχουν ξεσπάσει μετά την πορεία που πραγματοποιήθηκε για την τραγωδία στα Τέμπη, προς τον σταθμό Λαρίσης, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, άγνωστοι εκτοξεύουν πέτρες προς τον σταθμό του μετρό “Αττική”.

Αντίστοιχες εικόνες και στη Θεσσαλονίκη, με πετροπόλεμο και δακρυγόνα στο περιθώριο της κινητοποίησης φοιτητών για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, η διαμαρτυρία των φοιτητών ξεκίνησε στις 6 μ.μ. στην Καμάρα με πλακάτ που έγραφαν συνθήματα όπως “δεν ήταν ανθρώπινο λάθος” και “τέσσερα χρόνια ατομική ευθύνη”, ενώ εναπόθεσαν μπροστά τους παπούτσια που συμβόλιζαν τις ανθρώπινες απώλειες, πολλές εκ των οποίων αφορούν συμφοιτητές τους και νεαρά άτομα.

Λίγο πριν τις 8 μ.μ. οι διαδηλωτές έφτασαν μέχρι τον ΟΣΕ, εκεί όπου είχε στηθεί φραγμός από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όταν κάποιοι επιχείρησαν να μπουν στο κτίριο.

Αποχωρώντας οι διαδηλωτές, στο ύψος της Μιχαήλ Καλού, εκεί όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης, μερίδα αντιεξουσιαστών κινήθηκε προς τα ΜΑΤ με καπνογόνα και εκτοξεύοντας πέτρες, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων για να τους απομακρύνουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πότε λήγουν οι παλιές ταυτότητες

Peristeri News

Πληρωμή Τελών Κυκλοφορίας με το μήνα – Πως υπολογίζονται

Peristeri News

Χαμός με τους εκδρομείς του Πάσχα – Μεγάλη κίνηση σε λιμάνια και δρόμους

Peristeri News

Leave a Comment