PeristeriNews.gr
Διεθνή

Έπαθε σοκ η σύζυγός του Στρος Καν


Υποδέχθηκε με πολύ άσχημο τρόπο την είδηση της σύλληψης του πρώην διευθυντή του ΔΝΤ με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού.

Μια πολύ διαφορετική εικόνα της Αν Σενκλέρ από αυτή που έδειξε η ίδια δημοσίως, μετά τη σύλληψη του συζύγου της Ντομινίκ Στρος-Καν, αποκαλύπτεται σε βιογραφία που κυκλοφόρησε στη Γαλλία υπό τον τίτλο «Κυρία DSK» και φέρει την υπογραφή των Κατρίν Ραμπέρ και Ρενό Ρεβέλ.
Σύμφωνα με τους δύο συγγραφείς, η βαθύπλουτη πρώην τηλεπαρουσιάστρια υποδέχθηκε με πολύ άσχημο τρόπο την είδηση της σύλληψης του πρώην διευθυντή του ΔΝΤ με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού.
Οπως αναφέρει το γαλλικό περιοδικό «Νουβέλ Ομπζερβατέρ», που αναδημοσίευσε αποσπάσματα του βιβλίου, η Σενκλέρ έπαθε τέτοιο σοκ όταν πληροφορήθηκε ότι ο Στρος-Καν θα μπορούσε να μπει φυλακή που «ούρλιαζε από πόνο, με έναν μακρόσυρτο ολολυγμό, σαν ζώο που το σφάζουν», ενώ δεν μπορούσε να μιλήσει για ώρες μετά το περιστατικό.
Τις κατηγορίες εναντίον του Στρος-Καν τις πληροφορήθηκε γύρω στα μεσάνυχτα της 14ης Μαΐου και αμέσως αναζήτησε καταφύγιο σε φιλικό της σπίτι προκειμένου να αποφύγει τους παπαράτσι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κατάληψη πέντε συνοριακών χωριών της Ουκρανίας από τη Ρωσία

Peristeri News

Αργεντινή: Δεύτερη γενική απεργία ενάντια στην πολιτική του προέδρου Μιλέι

Peristeri News

Αλλαγή πολιτικού σκηνικού στα Σκόπια

Peristeri News

Leave a Comment