PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επανήλθαν σε λειτουργία τηλέφωνα και Internet στο κέντρο του Περιστερίου



Έπειτα από ταλαιπωρία δύο ημερών και αμέτρητων παραπόνων από πελάτες της περιοχής γύρω από το Δημαρχείο Περιστερίου, το πρόβλημα της απώλειας τηλεφώνου και internet αποκαταστάθηκε.

Η βλάβη σημειώθηκε στο κεντρικό ΚΑΦΑΟΥ που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο του parking Δημαρχείου όπου κάποιοι έκοψαν όλα τα καλώδια που ήταν συνδεδεμένα και έδιναν γραμμή στα καταστήματα, τις οικίες της περιοχής και βέβαια στο Δημαρχείο της πόλης.

peristeri_ote_6

Έπειτα από εργασίες των ανθρώπων του ΟΤΕ για δύο ημέρες και επανασύνδεση με νέα καλώδια χθες το απόγευμα το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και η λειτουργία τηλεφώνου και Internet επανήλθε.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοί που έκοψαν τα καλώδια ενδεχομένως να ήθελαν διακοπή της γραμμής τηλεφώνου κάποιων καταστημάτων με σκοπό την αποσύνδεση των συναγερμών από το κέντρο λήψης σημάτων ευελπιστώντας να τους δοθεί χρόνος να κλέψουν προϊόντα.

Ούτως ή άλλως η εν λόγω πράξη αποτέλεσε δολιοφθορά στις γραμμές του τηλεφώνου κάτι που προκάλεσε ιδιαίτερα προβλήματα στην επικοινωνία και λειτουργία δεκάδων καταστημάτων και εταιρειών του Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια

Peristeri News

Πέντε συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης – Κατασχέθηκαν 2,5 κιλά ναρκωτικών

Peristeri News

Περιστέρι: Τους έκλεψαν τα εργαλεία και έγιναν καπνός (vid)

Peristeri News

Leave a Comment