Δυτική Αθήνα

Επανίδρυση του Αστυνομικού Τμήματος Καματερού

Την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 μπήκαν οι τελικές υπογραφές για την επανίδρυση του Αστυνομικού Τμήματος και Τμήματος Ασφαλείας Καματερού.

Πλέον και επίσημα θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο χώρο ώστε το συντομότερο δυνατόν να μπορέσει να στελεχωθεί. Το Αστυνομικό Τμήμα Καματερού θα φιλοξενηθεί επί των οδών Κάδμου και Κιλελέρ.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας δήλωσε κατά την υπογραφή, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Αττικής Μπιτσακάκη Λυκούργου και του Αντιδημάρχου Ασφάλειας, Πολιτικής Προστασίας και Καθημερινότητας Δημητρίου Βαβλαδέλη: «Το καθοριστικό βήμα για την παραχώρηση του χώρου προς την Αστυνομική Διεύθυνση πραγματοποιήθηκε σήμερα, με την επίσκεψη του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Μπιτσακάκη Λυκούργου όπου υπογράψαμε το συμφωνητικό με το οποίο ο Δήμος παραδίδει το χώρο προς χρήση. Ένα αίτημα πραγματικά ζωτικό για την περιοχή του Καματερού, καταφέραμε να γίνει πραγματικότητα. Όλες οι ενέργειες μας το περασμένο διάστημα, τελεσφόρησαν, με την θετικότερη έκβαση για τους δημότες μας. Απομένουν οι κτιριακές παρεμβάσεις που θα γίνουν ώστε να μπορεί να είναι λειτουργικό για να φιλοξενήσει όλες τις υπηρεσίες, καθώς και τη στελέχωσή του με προσωπικό. Θέλω να ευχαριστήσω την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ για την εξαιρετική συνεργασία μας η οποία με έναυσμα την επανίδρυση του τμήματος, θα γίνει ακόμα πιο στενή και ωφέλιμη. Είμαι αισιόδοξος ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα το Αστυνομικό Τμήμα θα ξεκινήσει η λειτουργία του, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας για τους κατοίκους, δημιουργώντας ένα πλέγμα υπηρεσιών που θα εξασφαλίσει στους πολίτες ένα καλύτερο και ασφαλέστερο επίπεδο διαβίωσης».

Related posts

Ποδηλατικός αγώνας στο Ποικίλο Όρος

Peristeri News

Πλήθος κόσμου γιόρτασε την Πρωτομαγιά στο Πάρκο Τρίτση

Peristeri News

Πρωτομαγιά στο Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης

Peristeri News

Leave a Comment