PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Επανεξετάζεται από τον Ανδρέα Παχατουρίδη η κάρτα εισόδου στο στάδιο Χωράφας


Μεγάλες αντιδράσεις έχουν προκύψει από την απόφαση του Δήμου Περιστερίου να θεσμοθετήσει την κάρτα εισόδου στο στάδιο της Χωράφας.

Τόσο σύλλογοι που αθλούνταν στο χώρο όσο και απλοί πολίτες που μένουν στα σύνορα του Περιστερίου με την Πετρούπολη, έπειτα από την απόφαση του Δήμου αντέδρασαν έντονα ζητώντας από τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη να ανακαλέσει την απόφαση.

Μάλιστα σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πετρούπολης, Στέφανο Βλάχο, η θεσμοθέτηση της κάρτας εισόδου στο στάδιο της Χωράφας θα επανεξεταστεί από τον Ανδρέα Παχατουρίδη, όπως του διεμήνυσε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

Της επικοινωνίας των δύο Δημάρχων είχε προηγηθεί ανακοίνωση του Δήμου Περιστερίου για την χρήση που είχε προγραμματιστεί στα δύο νέα ταρτάν στίβου που διαθέτει ο Δήμος.

Δύο σύγχρονα στάδια διαθέτει πλέον ο Δήμος Περιστερίου

Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ) ενημερώνει τους δημότες ότι πλέον η πόλη μας έχει πλέον δύο σύγχρονα δημοτικά στάδια (Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου & Λαϊκό Στάδιο Χωράφας).

Ο Δήμος Περιστερίου είναι από τους λίγους Δήμους της χώρας με δύο κολυμβητήρια και στάδια, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει τις αθλητικές ανάγκες των σωματείων και των δημοτών.

Γι’ αυτό το λόγο, προχώρησε στην απόλυτη διάθεση του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου (Ατρόμητου) στα αθλητικά σωματεία στίβου της πόλης μας, ώστε να καλύψει τις ανάγκες τους για την προπόνηση αθλητών και τη διεξαγωγή αγώνων στίβου.

Το Λαϊκό Στάδιο Χωράφας θα καλύψει τις ανάγκες καθημερινής άθλησης των χιλιάδων δημοτών, προωθώντας στην πράξη το πρόγραμμα του μαζικού αθλητισμού του Δήμου Περιστερίου!

Αυτό το πετυχημένο εγχείρημα, ήδη έχει εφαρμοστεί εδώ και πέντε χρόνια στα δύο δημοτικά κολυμβητήρια Περιστερίου, της Χωράφας αποδόθηκε για χρήση στους συλλόγους και του Λόφου Αξιωματικών στους πολίτες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Leave a Comment