PeristeriNews.gr
Media

Επανακυκλοφόρησε μετά από 12 χρόνια η εφημερίδα «Απογευματινή»


Μετά από 12 χρόνια κυκλοφόρησε ξανά σήμερα η εφημερίδα «Απογευματινή», με εκδότη τον Γιάννη Κουρτάκη και διευθυντή τον Χρήστο Μουλίνο.

Το πρώτο φύλλο κυκλοφόρησε το 1952. Η κυκλοφορία της εφημερίδας σταμάτησε πριν από 12 χρόνια και αφού το κοντέρ μηδένισε, επανεκδόθηκε σήμερα με αριθμό φύλλου 1.

Η ιστορική εφημερίδα «Απογευματινή» επανακυκλοφορεί καθημερινές και Κυριακή με εκδότη τον Γιάννη Κουρτάκη, ο οποίος τα ξημερώματα βρέθηκε στο πιεστήριο για να παραλάβει το πρώτο φύλλο.

Στην ανάρτησή του γράφει για την επανέκδοση, τους συνεργάτες του και κάνει μια ιδιαίτερη αναφορά στον διευθυντή του ομίλου Παραπολιτικά, που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά πριν από λίγες ημέρες, Παναγιώτη Τζένο.

Η ανάρτηση του Γιάννη Κουρτάκη για την επανακυκλοφορία της «Απογευματινής»:

«Μετά από δώδεκα χρόνια μια ιστορική εφημερίδα επιστρέφει από σήμερα στα περίπτερα. Για όλους εμάς στον Όμιλο των Παραπολιτικών αποτελεί και χαρά, και τιμή αλλά κυρίως μεγάλη ευθύνη η επανακυκλοφορία τής Απογευματινής. Τα ξημερώματα βρέθηκα μαζί με αγαπημένους συνεργάτες (ανθρώπους που συμπορεύομαι χρόνια) στα πιεστήρια προκειμένου να πάρουμε το πρώτο φύλλο. Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για όλους μας. Οφείλω ένα ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν για να βρίσκεται στα περίπτερα η Απογευματινή. Τον αρχαίο φίλο μου και διευθυντή της εφημερίδας Χρίστο Μουλίνο που ανέχθηκε κυρίως το άγχος μου. Από σήμερα θέλω να μας κρίνετε αυστηρά. Όμως το βασικό θέλω να γίνουμε μια παρέα. Εσείς και εμείς.

Υ.Γ.: Χθες τα ξημερώματα στο Πιεστήριο έλειπε ο Τζένος. Από το Πιεστήριο, γιατί στο μυαλό μου, κυριαρχούσε κάθε δευτερόλεπτο».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment