PeristeriNews.gr
Lifestyle

«Έπαιρνα κοκαίνη»


Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου παραδέχτηκε ο Ντένις Κουέιντ

Στο περιοδικό Νewsweek μίλησε ο αμερικανός ηθοποιός Ντένις Κουέιντ και για πρώτη φορά παραδέχτηκε οτι “το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου ήταν ο εθισμός μου στην κοκαΐνη”.

Σε μια σπάνια εξομολόγηση εκ βαθέων ο 57χρονος ηθοποιός αποκάλυψε πως ο εθισμός του στα ναρκωτικά παραλίγο να του κοστίσει την καριέρα του…

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος υπήρξε παντρεμένος με τη Μεγκ Ράιαν, αποκάλυψε ότι παλιότερα, η κοκαΐνη ήταν τόσο “δεδομένη” στους κύκλους του Χόλιγουντ που οι παραγωγοί την προσέφεραν στο καστ καταγράφοντάς την τυπικά στα έξοδα ως “χαρτζιλίκι”.

“Ξυπνούσα το πρωί, σνίφαρα μια γραμμή, ορκιζόμουν ότι δεν θα το ξανακάνω, αλλά στο μεταξύ, η ζωή μου διαλυόταν”, ομολόγησε ο Κουέιντ, ενώ παραδέχτηκε ότι χωρίς να σνιφάρει κοκαίνη δεν μπορούσε να ξεκινήσει τη μέρα του.

Βέβαια, φαίνεται ότι η “κακή συνήθεια” επηρέασε τη δουλειά του γι αυτό και ομολόγησε ότι ξεκίνησε την κοκαΐνη για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην πίεση της ξαφνικής δόξας, αλλά κατάλαβε σχετικά γρήγορα ότι αν δεν σταματούσε, δεν θα προλάβαινε να τη χαρεί, γιατί “θα ήταν νεκρός”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment