PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Εντυπωσίασε και άρεσε ο Κατράνης


Ο Αλέξανδρος Κατράνης μπορεί να εντυπωσίασε όσους είδαν το ματς του Ατρόμητου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, παράλληλα όμως άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και στους σκάουτ που όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και την Κυριακή «παρέλασαν» από το Περιστέρι.

Η επιλογή του 18χρονου αριστερού μπακ στη βασική ενδεκάδα αντί του «αμετακίνητου» μέχρι την ανάληψη καθηκόντων από τον Γιώργο Κορακάκη, Μαριάνο Μπίτολο, ήταν η απόλυτη έκπληξη στη σύνθεση των «κυανολεύκων», καθώς σε ένα ματς που «έκαιγε», ο κόουτς δεν δίστασε να επιλέξει τον Κατράνη που έκανε και το επαγγελματικό του ντεμπούτο στη Super League.

Παράλληλα, με αυτή την κίνηση εστάλη και το μήνυμα στον Αργεντινό ότι δεν έχει πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι, όσο δεδομένη κι αν είναι η ποιότητά του, αφού το ξεκίνημά του τη φετινή σεζόν είναι κατά πολύ κατώτερο του αναμενόμενου.

Ο Βολιώτης με απίστευτη ωριμότητα στο παιχνίδι του, αλλά με τσαμπουκά και μαγκιά που έλειπε μέχρι σήμερα από τον Ατρόμητο, δικαίωσε πρώτα από όλα τον ίδιο του τον εαυτό για τη δουλειά που ρίχνει στο Μαζαράκη και κατά δεύτερον τον προπονητή του που χωρίς φόβο τον έριξε κατευθείαν στα βαθιά. Άλλωστε, όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Γιώργος Κορακάκης, ξέρει απόλυτα τι μπορεί να του προσφέρει κάθε παίκτης που προέρχεται από την Ακαδημία, αφού είναι ο ίδιος που τους έχει φέρει σε αυτό το επίπεδο.

Σε ό,τι αφορά πιο συγκεκριμένα τον Κατράνη, το όνομά του υπάρχει στη λίστα ευρωπαϊκών συλλόγων, κυρίως λόγω των εμφανίσεών του στις μικρές Εθνικές (χαρακτηριστικό ότι στο γήπεδο ήταν ο προπονητής των Ελπίδων, Αντώνης Νικοπολίδης), αλλά και του Ολυμπιακού, ειδικότερα μετά το φιλικό του καλοκαιριού στο Περιστέρι, που ο Ατρόμητος νίκησε 3-1, με τον αριστερό μπακ να έχει μία ασίστ.

Έτσι, λοιπόν, οι σκάουτς που βρέθηκαν στο «Άγγελος Ράμφος» πρόσθεσαν ακόμα μια θετική αναφορά δίπλα στο όνομα του 18χρονου, που από την υπερπροσπάθεια και την ένταση που είχε το ματς αποχώρησε τραυματίας, λίγα λεπτά πριν από τη λήξη του ματς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ενδεκάδα υπήρχαν δύο παίκτες προϊόντα των Ακαδημιών του Ατρόμητου (Κατράνης-Βασιλείου) ένας στον πάγκο, που είναι δεδομένο ότι έχει ενεργό ρόλο στο rotation (Λημνιός) και ακόμα ένας που αποτελεί προϊόν σκάουτινγκ σε χαμηλότερες κατηγορίες (Κιβρακίδης), χαμηλώνοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό το μέσο όρο ηλικίας.

Επιπλέον, επιβραβεύεται με αυτό τον τρόπο και όλο το δίκτυο που έχει θεσπίσει και αναπτύσει συνεχώς ο Ατρόμητος σε όλη την Ελλάδα (με επικεφαλής τον Τόλη Αποστόλου), καθώς τόσο ο Κατράνης, όσο και ο Λημνιός «ανακαλύφθηκαν» στον Βόλο. Ειδάλλως δεν έχει κανένα νόημα όλη αυτή η ακριβή επένδυση, αφού αν ο Ατρόμητος δεν καταφέρει να αξιοποιήσει αυτά τα παιδιά, θα έχει πετύχει ένα αυτογκόλ άνευ προηγουμένου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment