PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Εντυπωσίασε η «ομάδα νίκης» του Ανδρέα Παχατουρίδη (video)


Ο Δήμαρχος παρουσίασε έναν-έναν τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους της Ανεξάρτητης Παράταξης Πολιτών “Με την Κοινωνία Μπροστά”…

Χιλιάδες Περιστεριώτες κατέκλυσαν το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου τη Δευτέρα 28 Απριλίου στηρίζοντας δυναμικά τον Δήμαρχο της πόλης τους, τον Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος παρουσίασε τον συνδυασμό του για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.


Ο Δήμαρχος παρουσίασε έναν-έναν τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους της Ανεξάρτητης Παράταξης Πολιτών “Με την Κοινωνία Μπροστά”, την «ομάδα νίκης» και οι δημότες εξέφρασαν για άλλη μία φορά τα συναισθήματα αγάπης και λατρείας προς το πρόσωπό του μέσα από αλλεπάλληλα χειροκροτήματα, επιδοκιμάζοντας το σημαντικό έργο του για την πόλη και την κοινωνία.

Ο κ. Παχατουρίδης από το βήμα εκθείασε τις προσωπικότητες, που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του, ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα νίκης, μιας νίκης που θα του επιτρέψει να συνεχίσει το σπουδαίο του έργο, το οποίο έχει κυριολεκτικά μεταμορφώσει το Περιστέρι σε μια πόλη, όπως χαρακτηριστικά είπε, «σύγχρονη, αλληλέγγυα, φιλάδελφη».

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τους νυν Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης (Σ. Αβραμίδη, Μ. Αγγελοπούλου, Δ. Αρβανιτάκη, Θ. Αρβανίτη, Ν. Ευσταθιάδου, Στ. Κανέλλο, Ν. Μιχαλόπουλο, Μ. Πρέκα και Β. Σαράφη), που δεν θα κατέλθουν υποψήφιοι, δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους Περιστεριώτες να εκλεγούν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το χαρακτηριστικό του συνδυασμού του Ανδρέα Παχατουρίδη είναι ότι κυριαρχούν νέοι άνθρωποι, που φέρνουν μαζί τους φρέσκες ιδέες και νέο όραμα για την πόλη. Νέοι επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες, άνθρωποι καταξιωμένοι στην κοινωνία αλλά και στους χώρους δουλειάς, πολίτες όλων των ιδεολογικών χώρων συσπειρώνονται γύρω από τον Δήμαρχο Περιστερίου με μοναδικό στόχο το καλό της πόλης τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment