PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Εντυπωσιακή η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Περιστέρι (video)


Με κεντρικό σύνθημα «Σε πείσμα των καιρών» ο Δήμος Περιστερίου μαζί με χιλιάδες Περιστεριώτες, άναψε και φέτος στη πλατεία του Δημαρχείου το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Παρά την κατά διαστήματα βροχή το πρόγραμμα της εκδήλωσης κύλησε κανονικά και έτσι μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την όμορφη βραδιά με πολύ κέφι και μουσική.

Την αρχή στη σκηνή που είχε στηθεί μπροστά από το Δημαρχείο έκανε η χορωδία των μικρών Περιστεριωτών και εν συνεχεία ύστερα από μια θεαματική είσοδο, κατέφθασαν στο χώρο η Φιλαρμονική ορχήστρα και δεκάδες εθελοντές από εθνικοτοπικούς συλλόγους και μαθητές σχολείων οι οποίοι ντυμένοι σύμφωνα με τις ανάγκες της εκδήλωσης συμμετείχαν σε αυτή.

Η εντυπωσιακή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης μας δεν άργησε αφού ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης δίνοντας το σύνθημα «Το δέντρο της πόλης μας, ΑΝΑΨΕ!», άμεσα το δέντρο φωτίστηκε και βεγγαλικά που υπήρχαν γύρω του ενθουσίασαν το συγκεντρωμένο πλήθος.

Χωρίς μεγάλη καθυστέρηση το έναυσμα για κέφι και χορό έδωσε η τραγουδίστρια Naya η οποία με ελληνικές επιτυχίες ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους για να ακολουθήσει το συγκρότημα REC, που όλοι περίμεναν στη φαντασμαγορική βραδιά.

Εκτός από τα δρώμενα της εκδήλωσης όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν τη δυνατότητα να κάνουν τη «βόλτα» τους στο Carousel και να ζεσταθούν από το τσουχτερό κρύο με τα ροφήματα αλλά και να γλυκαθούν με ζαχαρωτά στα ξύλινα σπιτάκια που στήθηκαν για τις γιορτινές μέρες στη πλατεία.

Καλές γιορτές

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Leave a Comment