Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εντοπίστηκε εργαστήριο νοθείας ηρωίνης

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Εντοπίστηκε, εργαστήριο νόθευσης και επανατυποποίησης ηρωίνης στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση σε Κυψέλη, Πατήσια και Παγκράτι, συνελήφθησαν τρία άτομα (ένας 38χρονος Αλβανός και δύο Έλληνες, 48 και 53 ετών) κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 38χρονος, που είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για διάπραξη όμοιων αδικημάτων και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, είχε αναλάβει τη νόθευση των ναρκωτικών, καθώς και τη διακίνησή τους, ενώ με τον ρόλο των τσιλιαδόρων και των διανομέων είχαν επιφορτιστεί οι άλλοι δύο συλληφθέντες.

Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν σε οικίες και χώρους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: πλήρης εξοπλισμός νόθευσης και τυποποίησης ηρωίνης, ποσότητα ηρωίνης βάρους 29,16 γραμμαρίων, μικροποσότητα κάνναβης, νοθευτική ουσία βάρους 4.965 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 6.410 ευρώ, 11 κινητά τηλέφωνα και 2 ζυγαριές ακριβείας.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Χειροπέδες σε 33χρονο για κοκαΐνη, πιστόλι και πλαστά ευρώ

Peristerinews.gr Newsroom

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο το Σαββατοκύριακο, κλειστοί κεντρικοί δρόμοι

Peristerinews.gr Newsroom

Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε επιχείρηση εστίασης στο Περιστέρι

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment