Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Έντονες οι φήμες για νέο κόμμα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Οι παρασκηνιακές ζυμώσεις, στο περιθώριο της καλοκαιρινής ραστώνης, για τη δημιουργία ενός μεταρρυθμιστικού κόμματος οργιάζουν.

Οι παρασκηνιακές ζυμώσεις, στο περιθώριο της καλοκαιρινής ραστώνης, για τη δημιουργία ενός μεταρρυθμιστικού κόμματος οργιάζουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις προηγούμενες ημέρες η Αννα Διαμαντοπούλου, η οποία δεν θα μιλήσει τελικά στην εκδήλωση των τριάντα εννιά χρόνων του ΠΑΣΟΚ, μαζί με τον Γιώργο Φλωρίδη και υψηλόβαθμα στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς, όπως είναι ο Σπύρος Λυκούδης, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος και ο Γρηγόρης Ψαριανός, ανέπτυξαν τους προβληματισμούς τους για ενδεχόμενη συνεργασία. Σε δείπνο που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των παραπάνω συνδαιτυμόνων σε οικία των νοτίων προαστίων κουβεντιάστηκε ενδελεχώς το ενδεχόμενο σύστασης ενός νέου κεντροαριστερού σχηματισμού.

Την ίδια ώρα και εντός του ΠΑΣΟΚ συγκροτείται ευρύ μέτωπο από διάφορα στελέχη -όχι μόνο ανένταχτα, αλλά και από αυτά που ανήκουν σε διαφορετικές εσωκομματικές τάσεις- τα οποία πιέζουν την ηγεσία να αναλάβει πρωτοβουλίες

Ολα αυτά γίνονται με βάση τις θερμές εξελίξεις που οι περισσότεροι πιστεύουν ότι θα υπάρξουν το φθινόπωρο, με τα νέα μέτρα να αιωρούνται και την κοινωνία να βρίσκεται σε οριακή συνοχή, η οποία ανά πάσα στιγμή μπορεί να επιφέρει σύγκρουση με απρόβλεπτες συνέπειες.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κυρ. Μητσοτάκης: 4 νέα μέτρα για την ακρίβεια

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Ανδρουλάκης: Απέναντι στην ακρίβεια χρειάζονται μέτρα, όχι αλαζονεία

Peristerinews.gr Newsroom

Δ. Κουτσούμπας από το πάρκο Τρίτση: «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» το δίλημμα του σήμερα

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment