PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Έντονες διαμαρτυρίες στον Μητροπολίτη Περιστερίου έξω από τον Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου (vid)


Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Τρίτης 16/1 έξω από τον Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου μεταξύ πιστών και του Μητροπολίτη Περιστερίου Γρηγορίου.

Συγκεκριμένα οι πιστοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον Μητροπολίτη Περιστερίου για την απόφασή του να απομακρυνθεί ο Εσταυρωμένος από το ιερό των εκκλησιών.

Ο κ.κ. Γρηγόριος συνομίλησε μαζί τους και τους κάλεσε να συναντηθούν στις 28 Ιανουαρίου στον Άγιο Ιερόθεο για να λυθεί το θέμα.

Πάντως οι αντιδράσεις των πιστών ήταν ιδιαίτερα έντονες τονίζοντας ότι ο Μητροπολίτης για μια ακόμα φορά δεν τους απάντησε για ένα θέμα που τους αφορά κατηγορώντας τον ότι έχει διώξει τον κόσμο από την εκκλησία.

Δείτε το video που ανέβηκε σε μέσο κοινωνική δικτύωσης:

@stefanosdamianidis Πρίν απο λίγο εντονότατες διαμαρτυρίες πιστών στον Μητροπολίτη Περιστερίου για την απόφασή του να απομακρύνει τον Εσταυρωμένο από το Ιερό! #stefanosdamianidis #περιστέρι #ορθοδοξια ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Damianidis

Θυμίζουμε ότι απόψε τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Πολιούχου Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment