Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έντι: Να παίξουμε σύμφωνα με το πλάνο μας με τον Παναθηναϊκό

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Το Περιστέρι θα αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή (6/4, 17:30, ΕΡΤ 3) στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης των playoffs την GBL.

Οι παίκτες του Γιώργου Λιμνιάτη ξέρουν καλά πως έχουν δύσκολο έργο, αλλά είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, προκειμένου να διεκδικήσουν αυτό που τους αναλογεί από μια αναμέτρηση με σημαντικό βαθμό δυσκολίας.

«Ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, αλλά εμείς προερχόμαστε από δύο καλές νίκες και νιώθουμε ότι όλα είναι πιθανά να συμβούν» εξηγεί ο Τζάρελ Έντι, για την συνάντηση με τους «πράσινους».

Και πρόσθεσε: «Μπορούμε να πάμε στο ΟΑΚΑ, να παίξουμε σύμφωνα με το πλάνο μας και θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε, ώστε μετά να έρθουμε στην έδρα μας στο Περιστέρι και με τη νίκη αυτή να τους βάλουμε έξτρα πίεση».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Νέα ήττα στο Περιστέρι

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Ήττα στο νήμα από την Κλουζ (85-89)

Peristerinews.gr Newsroom

Ατρόμητος – Κηφισιά: Η αποστολή για το ματς στο Περιστέρι

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment