Αθλητικά

Έντεκα κρούσματα στην ομάδα του Ατρομήτου

Η ομάδα του Ατρομήτου χτυπήθηκε για τα καλά από τον κορωνοϊό!

Η μετάλλαξη Όμικρον συνεχίζει να ταλαιπωρεί τις ομάδες της Super League, οι οποίες καθημερινά ανακοινώνουν θετικά κρούσματα στο εσωτερικό τους.

Έτσι, και η ομάδα του Ατρομήτου ανακοίνωσε σήμερα ότι τα κρούσματα στις τάξεις της έφθασαν τα 11.

Όλα αυτά λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη εντός έδρας αναμέτρηση με το Βόλο (5/1, 17:15) για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Φυσικά, με τα τωρινά δεδομένα η αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας οδηγείται σε αναβολή, μιας και με βάση το πρωτόκολλο της διοργανώτριας Αρχής για την αναβολή ενός αγώνα χρειάζεται να εντοπιστούν 4 ή περισσότερα νέα κρούσματα σε αθλητές κατά τους δύο τελευταίους ελέγχους πριν από τον αγώνα (αθροιστικά).

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 εντοπίστηκαν νέα κρούσματα κορωνοϊού και συνολικά οι νοσούντες έχουν φτάσει στους 11.

Στο πλαίσιο αυτό και τηρώντας απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι ασθενείς έχουν τεθεί ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό ώστε να περιοριστεί η διασπορά στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι στους ελέγχους των τελευταίων ημερών, είχαν εντοπιστεί αρχικά πέντε κρούσματα και στη συνέχεια άλλα δύο».

Related posts

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τον Ντάνι Σουάρεθ

Peristeri News

Το Περιστέρι αποχαιρέτησε 11 παίκτες

Peristeri News

Το Περιστέρι ανακοίνωσε τον Αλέκσα Ραντάνοφ

Peristeri News

Leave a Comment