PeristeriNews.gr
Editorial

Εντάξει το καταλάβαμε! Το φετινό Πάσχα δεν θα είναι το ίδιο


Οι αξιωματούχοι της Κυβέρνησης δεν σταματάνε να το τονίζουν. Το φετινό Πάσχα δεν θα είναι όπως τις άλλες χρονιές.

Το ακούσαμε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. Και οι τρεις αξιωματούχοι της Κυβέρνησης ενημέρωσαν και προειδοποίησαν τον κόσμο ότι λόγω κορωνοϊού το φετινό Πάσχα δεν θα είναι όμοιο με παλιά.

Δεν θα υπάρξει μαζική μετακίνηση προς τα χωριά, ούτε θα γίνει το καθιερωμένο ψήσιμο του οβελία από μεγάλες παρέες και οι Έλληνες δεν θα μεταβούν στην εκκλησία τα μεσάνυχτα του Σαββάτου για το «Χριστός ανέστη».

Σίγουρα αν το λέγαμε πριν από ένα χρόνο θα φαινόταν ως ένα κακόγουστο Πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι.

Η καραντίνα θα ισχύσει και τον Απρίλιο όπως φαίνεται και ενδεχομένως να υπάρξουν και άλλα μέτρα αλλά θα πρέπει να υπάρξει και μια αλλαγή της στάσης από την Κυβέρνηση όταν κάνει τις ανακοινώσεις της.

Δεν είναι και εύκολο να λες σε έναν άνθρωπο να μένει φυλακισμένος στο σπίτι του και καλό θα ήταν οι συγκεκριμένες ατάκες να ακούγονται μόνο από τον πρωθυπουργό και όχι καθημερινά ο κάθε υπουργός για να προβληθεί να ρίχνει βαρύγδουπες ατάκες του στυλ «Το φετινό Πάσχα θα μας βρει όλους στα σπίτια μας» κ.α.

Όχι μόνο γιατί ο κόσμος πλέον έχει κουραστεί από τις πρωτόγνωρες καταστάσεις αλλά και για να μην υπάρξουν χειρότερες εικόνες όπως οι βίαιες πράξεις που είδαμε σε ελέγχους και ουρές στις τράπεζες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι μας έμαθαν οι φετινές δημοτικές εκλογές

Peristeri News

Ζούμε στη χώρα που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει

Peristeri News

Και όταν τα κάψετε όλα τι θα έχετε να κάψετε μετά;

Peristeri News

Leave a Comment