PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εντατικές έρευνες της αστυνομίας για το θάνατο του μαθητή


Εντατικές έρευνες της αστυνομίας πραγματοποιούνται στην περιοχή του Μενιδίου, όπου την Πέμπτη το βράδυ έπεσε νεκρός ένας 10χρόνος μαθητής από αδέσποτη σφαίρα κατά τη διάρκεια σχολικής εορτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, η αστυνομία επικεντρώνει τις έρευνες στον οικισμό Αυλίζα, όπου διαμένουν κυρίως Ρομά, και κυρίως σε ένα γλέντι που είχαν στήσει μόλις 500 μέτρα από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, για να γιορτάσουν τη μη προφυλάκιση της κόρης γνωστού Ρομά, η οποία είχε κατηγορηθεί μαζί με άλλα μέλη της ίδιας οικογένειας, για διακίνηση ναρκωτικών.

Μάλιστα, οι τρεις πρώτες προσαγωγές ήταν τρία μέλη της οικογένειας, δύο άνδρες 50 και 25 χρόνων και μία γυναίκα, που φέρονται ως οργανωτές της γιορτής.

Ωστόσο, ύστερα από το θανάσιμο τραυματισμό του 10χρονου Μάριου και τη δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση εικάζεται πως οι δράστες πρόλαβαν και εξαφάνισαν όποια ενοχοποιητικά στοιχεία υπήρχαν, ενώ αρμόδιος αξιωματικός φέρεται να δήλωσε πως «αν δεν βρεθεί το όπλο και δεν υπάρξει επιβαρυντική κατάθεση μάρτυρα, πολύ δύσκολα θα επιτευχθεί ο εντοπισμός των δραστών».

Η γιορτή στο σπίτι των Ρομά ξεκίνησε γύρω στις 21.00 το βράδυ της Πέμπτης, ενώ ο ήχος από τους πυροβολισμούς δεν έφτανε μέχρι το σχολείο, όπου λίγη ώρα αργότερα έπεφτε νεκρός ο 10χρονος Μάριος.

Περισσότεροι από 250 αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες συμμετείχαν στη γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην περιοχή των Αχαρνών, ενώ ως αργά το βράδυ της Παρασκευής είχαν γίνει τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά, 31 προσαγωγές ατόμων και 22 κατ΄ οίκον έρευνες.

Παράλληλα, στην επιχείρηση, έχουν κατασχεθεί 18 κάλυκες 9mm, 1 κάλυκας 7,62mm, 7 βολίδες πυροβόλου όπλου, καθώς και 7 φυσίγγια και ισάριθμοι κάλυκες κυνηγετικού όπλου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment