PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ένταση στην πορεία αλληλεγγύης για την Ηριάννα


Δεκατέσσερις προσαγωγές έγιναν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην οδό Ερμού και στη γύρω περιοχή, από άτομα που συμμετείχαν στην πορεία αλληλεγγύης προς την Ηριάννα, μετά την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισής της από το Πενταμελές Εφετείο.

Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Αττικής, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν κάποιοι θα κρατηθούν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για συμμετοχή στα επεισόδια.

Η πορεία πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας από οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ομάδα αγνώστων, λίγο πριν ολοκληρωθεί η πορεία έσπασε βιτρίνες καταστημάτων στην Ερμού, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με ρίψη χειροβομβίδων κρότου λάμψης και κάνοντας χρήση χημικών για να τους απωθήσουν.

Νωρίτερα, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Μοναστηράκι και διαμαρτυρήθηκαν για την απόρριψη της αίτησης αναστολής της 29χρονης Ηριάννας από το Εφετείο.

Η πορεία ξεκίνησε από την οδό Αθηνάς, κατευθύνθηκε προς την Σταδίου και ολοκληρώθηκε στην Ερμού.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το απόγευμα, μικροεντάσεις σημειώθηκαν κι έξω από το Εφετείο Αθηνών, στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Λουκάρεως, μετά την ανακοίνωση της απόφασης των δικαστικών αρχών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Leave a Comment