PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ένταση στη Βουλή για την τύχη του ΟΤΕ


Παράνομη χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας τη μεταβίβαση των μετοχών του ΟΤΕ που κατέχει το δημόσιο στη γερμανική Deutsche Telekom.

Παράνομη χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας τη μεταβίβαση των μετοχών του ΟΤΕ που κατέχει το δημόσιο στη γερμανική Deutsche Telekom.

Παρουσίασε μάλιστα και την απάντηση του Γάλλου Κοινοτικού Επιτρόπου Barnier στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή, σύμφωνα με την οποία η μεταβίβαση ελέγχεται για τη νομιμότητά της, καθώς έγινε κατά παραβίαση της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Ο κ. Τσίπρας υποστήριξε επίσης ότι η κοινοτική νομοθεσία δεν παραβιάστηκε μόνο το 2007, αλλά παραβιάζεται και σήμερα. Επικαλέστηκε όμως και δηλώσεις του Ευ. Βενιζέλου, ο οποίος στις 18 Ιουνίου του 2008 έθετε θέμα παραβίασης της κοινοτικής νομοθεσίας και κατηγορούσε την κυβέρνηση της ΝΔ.

Ανεβαίνοντας στο βήμα για να απαντήσει ο υπουργός Οικονομικών είπε ότι η μεταβίβαση του ΟΤΕ στην DeutscheTelekomέγινε με πολύ ύπουλο τρόπο και μέσω ενός μεσάζοντα, τον οποίο όμως δεν κατονόμασε.

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος απαντώντας στον κ. Βενιζέλο τόνισε: «Δεν τολμήσατε να πείτε το όνομα του πρωταγωνιστή. Ο κ. Βγενόπουλος» και πρόσθεσε ότι «αν κάτι δεν είναι νόμιμο πάει στον εισαγγελέα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment