PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ένταση κατά την κατάθεση του Παναγιώτη Φύσσα


Ένταση δημιουργήθηκε στο δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής, όταν συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε να αναγνωστούν οι στίχοι των τραγουδιών του Παύλου Φύσσα.

Ένταση δημιουργήθηκε στο δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής, όταν συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε να αναγνωστούν οι στίχοι των τραγουδιών του Παύλου Φύσσα, λέγοντας ότι μόνο αντιφασιστικά δεν είναι.

Οι φίλοι του Παύλου Φύσσα άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα και αποχώρησαν φανερά εκνευρισμένοι, φωνάζοντας «ποιος τα λέει αυτά, ο καραγκιόζης; Να γράψουμε ένα καινούργιο τότε».

Λίγο νωρίτερα, ο πατέρας του 34χρονου μουσικού, απαντώντας σε ερωτήσεις της έδρας είπε πως «τα χέρια του Μιχαλολιάκου είναι βαμμένα με το αίμα του γιου μου», ενώ όταν ρωτήθηκε από συνήγορο της Πολιτικής Αγωγής εάν η ιεραρχία της Χρυσής Αυγής ήταν άσχετη με το φόνο, είπε: «Όχι βέβαια, και για να σηκωθούν από κάτω, εντολές παίρνουν».

Συνήγορος Πολιτικής Αγωγής: Σας γαλήνεψε η ανάληψη πολιτικής ευθύνης, που έγινε τελευταία;

Πατέρας: Όχι βέβαια.

Κατά την ακροαματική διαδικασία κατατέθηκε αίτημα από τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής να συμπεριληφθεί στα αναγνωστέα έγγραφα της δικογραφίας η συνέντευξη του Νίκου Μιχαλολιάκου, κατά την οποία ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα και να αξιολογηθεί από το δικαστήριο.

Ένταση δημιουργήθηκε και όταν ο Παναγιώτης Φύσσας αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις συνηγόρου υπεράσπισης, λέγοντας «δεν με σέβεσαι, μην παίζεις με μένα, δεν θα ήσουν εδώ αν με σεβόσουν».

Ένταση επικράτησε και κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων από το συνήγορο υπεράσπισης του Γ.Ρουπακιά.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας του θύματος, κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων των συνηγόρων υπεράσπισης, δεν έστρεψε ούτε μια φορά το βλέμμα του προς το μέρος τους.

Συνήγορος υπεράσπισης Ρουπακιά: Γιατί δεν ζητήσατε να έρθει στο δικαστήριο να καταθέσει ο γιατρός του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, που σας είπε ότι το χτύπημα ήταν επαγγελματικό;

Μάρτυρας: Δεν το σκέφτηκα. Εκείνη την ώρα έβλεπα το παιδί μου που ήταν νεκρό. Γιατί δεν ρωτάς εσύ τον Ρουπακιά; Προσπαθείς να μας πεις ότι ευθύνεται ο ασθενοφόρο;

Συνήγορος υπεράσπισης Ρουπακιά: Είναι τελείως αναξιόπιστος ο γιατρός που είπε ότι το χτύπημα είναι επαγγελματικό. Το είπε γιατί ήθελε να καλύψει τις ευθύνες της καθυστέρησης του ΕΚΑΒ.

Το δικαστήριο διέκοψε για την ερχόμενη Παρασκευή, οπότε θα εξεταστούν η μητέρα και η αδελφή του Παύλου Φύσσα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment