PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ενσωματώθηκε πλήρως ο Σαμπού


Στο αθλητικό κέντρο της ομάδας συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Στο αθλητικό κέντρο της ομάδας συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβανομένου και του Μασάμπα Σαμπού που ενσωματώθηκε πλέον πλήρως έπειτα από τον τραυματισμό του. Στη φάση της προ-ένταξης βρίσκεται ο Γκρέγκορι Βινιάλ ο οποίος ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς με την προοπτική να ενσωματωθεί την ερχόμενη Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής θα κάνει προπονήσεις και το Σαββατοκύριακο.

Αύριο πριν από την έναρξη της προπόνησης θα γίνει εκ νέου η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας έπειτα από τη συμφωνία με την ΟΠΑΠ ΑΕ για να διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας το παιχνίδι «ΛΟΤΤΟ».

Στο μεταξύ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, μέχρι να παραδοθεί πάλι προς χρήση, η ομάδα θα αποχωριστεί το κεντρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου γιατί θα γίνει αντικατάσταση της καλοκαιρινής ποικιλίας χόρτου με σπόρο χειμωνιάτικης ποικιλίας. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα θα χρησιμοποιεί για τις ανάγκες των προπονήσεων το β’ γήπεδο του αθλητικού κέντρου που απέκτησε πρόσφατα νέο χλοοτάπητα και βρίσκεται σε θαυμάσια κατάσταση αλλά και το ιδιόκτητο γήπεδο στον Ασπρόπυργο στο οποίο επίσης πραγματοποιήθηκε ανακατασκευή και διαθέτει εξαιρετικό χλοοτάπητα.

* Αύριο (Πέμπτη) ξεκινάει από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητου η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της Τούμπας από τις 18.00 μέχρι τις 20.30.

Τις ίδιες ώρες θα είναι ανοικτά και την Παρασκευή.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ και αντιστοιχεί στη Θύρα 8. Είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment