Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ένωση Κεντρώων: Ο Ράμα εζήλωσεν δόξαν Ερντογάν

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

«Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας φαίνεται ότι εζήλωσεν δόξαν Ερντογάν και τον ακολουθεί στην αδιέξοδη τακτική του αναθεωρητισμού» τονίζει η Ένωση Κεντρώων με αφορμή τη συνέντευξη του Έντι Ράμα στον ΣΚΑΪ.

«Αν πραγματικά επιθυμεί η Αλβανία να καταστεί μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας, οφείλει να σέβεται το διεθνές δίκαιο και τα δικαιώματα του ελληνισμού της Βορείας Ηπείρου και να μην δημιουργεί ανύπαρκτα ζητήματα στις ελληνοαλβανικές σχέσεις όπως το λεγόμενο Τσάμικο», υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τέλος, η Ένωση Κεντρώων καλεί άμεσα τον πρωθυπουργό της Αλβανίας να συμφωνήσει στη δημιουργία των νεκροταφείων για την ταφή των οστών των ηρώων του ’40. «Ως διανοούμενος που είναι σίγουρα θα έχει διαβάσει την “Αντιγόνη” και θα γνωρίζει ότι το να μένουν οι νεκροί άταφοι χωρίς τις πρέπουσες τιμές αποτελεί την έσχατη ύβρη», σημειώνει και υποστηρίζει ότι «είναι λάθος η εξωτερική πολιτική κάθε χώρας να χαράσσεται με κριτήρια πολιτικής εκμετάλλευσης».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»: Το Σάββατο η ομιλία Κουτσούμπα στο Πάρκο Τρίτση

Peristerinews.gr Newsroom

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Τσίπρας για επίδομα ανεργίας: «Σχέδιο Μητσοτάκη, όχι άποψη Μαρινάκη»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment