PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ένωση Γονέων Περιστερίου: Καμπάνια αλληλεγγύης στα παιδιά των πυρόπληκτων περιοχών


Κάλεσμα για τη συλλογή σχολικών ειδών & γραφικής ύλης για τα παιδιά των πυρόπληκτων περιοχών κάνει η Ένωση Γονέων Περιστερίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ένωση Γονέων Περιστερίου ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής καλεί τους Συλλόγους Γονέων του Περιστερίου να συμβάλουν στη συλλογή σχολικών ειδών & γραφικής ύλης για τα παιδιά των πυρόπληκτων περιοχών που δοκιμάζονται μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του φετινού καλοκαιριού.

Στις περιοχές αυτές οι οικογένειές τους δεν έχασαν μόνο τα σπίτια τους, αλλά και το εισόδημά τους με την καταστροφή του δάσους, των καλλιεργειών και των μικρών επιχειρήσεων.

Στην Εύβοια, την Αττική, την Ηλεία και σε άλλες περιοχές που καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές τη θέση του πράσινου πήρε το μαύρο.

Να βοηθήσουμε όσο μπορούμε να μη λείψει από κανένα παιδί το μολύβι, το τετράδιο, οι ξυλομπογιές και οι μαρκαδόροι για να βάλουν χρώμα στο χαρτί μέχρι να ξαναγεννηθεί το πράσινο.

Ξέρουμε ήδη ότι το κόστος αγοράς των σχολικών για τα δικά μας παιδιά είναι φέτος ακόμα πιο αυξημένο, ενώ και το δικό μας εισόδημα είναι μειωμένο.

Γι’ αυτό εμείς μπορούμε να νιώσουμε την αγωνία των οικογενειών που καταστράφηκαν από τις φωτιές και δεν μπορούν να ανταποκριθούν ακόμα και σε βασικές τους ανάγκες.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν από τους Συλλόγους Γονέων θα παραδοθούν στα γραφεία της Ένωσης (Κοινοτικό Κατάστημα Κ30-έναντι Δημαρχείου) την Παρασκευή 17/9 και ώρες 7-9 μ.μ και το Σάββατο 18/9 /και ώρες 10-12 π.μ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τσιόδρας: Σήμα κινδύνου για ιλαρά, κοκκύτη, στρεπτόκοκκο

Peristeri News

Στο ΣτΕ το πολεοδομικό σχέδιο των πυρόπληκτων περιοχών

Peristeri News

ΕΟΦ: Ανακαλείται συμπλήρωμα διατροφής για μη εγκεκριμένο συστατικό

Peristeri News

Leave a Comment