PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ένωση Γονέων Περιστερίου: Ενάντια στον πλειστηριασμό κατοικίας στο Περιστέρι


Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 08:30 πμ στον ηλεκτρικό σταθμό Καλλιθέας, ώστε να αποτραπεί ο πλειστηριασμός του σπιτιού μιας τετραμελούς οικογένειας στο Περιστέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Περιστερίου:

«Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Περιστερίου καταδικάζει απερίφραστα έναν ακόμα επαίσχυντο πλειστηριασμό που έχει προγραμματιστεί να γίνει αύριο και αφορά σε σπίτι που βρίσκεται στον Δήμο Περιστερίου.

Πρόκειται για ένα σπίτι 52m2 που με κόπο αποκτήθηκε από μία τετραμελή οικογένεια, η οποία κάτω από το βάρος της ανεργίας, της ακρίβειας, των δυσβάσταχτων διδάκτρων για φροντιστήρια δυσκολεύτηκε να αντεπεξέλθει σε κάποιες δόσεις και τώρα κινδυνεύει κυριολεκτικά να πεταχτεί στο δρόμο από τα κοράκια των τραπεζών, που ανάλγητα ζητά την καταβολή 25.000 ευρώ (!) προκειμένου να μην προχωρήσει στον πλειστηριασμό του σπιτιού.

Βρισκόμαστε στο πλευρό όλων εκείνων των εργαζομένων, των εργατών, όλου του λαού που στενάζουν κάτω από την επίθεση των κάθε λογής τοκογλύφων. Απαιτούμε να ανασταλούν όλοι οι πλειστηριασμοί και να γίνουν ρυθμίσεις δόσεων στις οποίες οι οφειλέτες να μπορούν να ανταποκριθούν, με διαγραφή όλων των τόκων και κούρεμα τους κεφαλαίου, χωρίς προκαταβολές κι εκβιασμούς. Απαιτούμε την προστασία εδώ και τώρα της πρώτης κατοικίας.

Καλούμε τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Περιστερίου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και να βρεθούν μαζί με την Ένωση Γονέων Περιστερίου και με άλλους φορείς και σωματεία αύριο, Τετάρτη 30/11/22 στις 8.30πμ, στον ηλεκτρικό σταθμό Καλλιθέας, ώστε να πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας για να αποτραπεί ένα ακόμα έγκλημα.

Η πρόεδρος
Ερατώ Κασίμη
Η Γενική Γραμματέας
Αλεξία Σαρημανώλη».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment