PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ένωση Εισαγγελέων: Άβατο εκκολαπτήριο έκνομων ενεργειών τα Εξάρχεια


«Άβατο εκκολαπτήριο έκνομων ενεργειών» χαρακτηρίζει τα Εξάρχεια η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδας, σε ανακοίνωσή της με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε χθες το βράδυ κλιμάκιο του Λιμενικού, με επικεφαλής εισαγγελικό λειτουργό, στη διάρκεια κατ’ οίκον έρευνας στην περιοχή.

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος τονίζει την επιτακτική ανάγκη κατάλληλης εκπαίδευσης και λήψης μέτρων ατομικής προστασίας των Εισαγγελέων που προΐστανται σε επιχειρησιακές ενέργειες αυξημένης επικινδυνότητας.

Ζητεί ακόμη την «αποτελεσματική κατά νόμον αντιμετώπισης των συμπεριφορών εκείνων που έχουν μετατρέψει περιοχές της Αθήνας σε άβατα εκκολαπτήρια έκνομων ενεργειών».

Η επίθεση σημειώθηκε στις 9.30 το βράδυ της Πέμπτης, στη συμβολή Θεμιστοκλέους και Ερεσού. Μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν σε κτήριο, στο πλαίσιο έρευνας για υπόθεση ναρκωτικών και αφού είχαν συλλάβει δύο γυναίκες, οι λιμενικοί δέχθηκαν επίθεση από ομάδα περίπου 50 ατόμων, αρκετοί εκ των οποίων έφεραν οπλισμό και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Ο εισαγγελέας που τους συνόδευε απομακρύνθηκε με ασφάλεια από το σημείο της επίθεσης με τη συνδρομή των λιμενικών, ωστόσο, δύο από αυτούς τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment