Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι (photos)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Έντρομοι οι εργαζόμενοι σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι είδαν έναν άντρα να μπαίνει γύρω στις 20.00 με όπλο στο κατάστημα.

Η ένοπλη ληστεία έλαβε χώρα σε σούπερ μάρκετ στην οδό Ραβινέ με λεία τουλάχιστον 1.000 ευρώ.

Ο δράστης, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του lawandorder.gr, φορώντας φόρμα, κουκούλα και full face, εισέβαλε στο κατάστημα γύρω στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε υπαλλήλους και πελάτες.

Ο δράστης, που από τον τρόπο που κρατούσε το όπλο έδειχνε στοιχεία επαγγελματία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατευθύνθηκε σε 3 ταμεία και αφαίρεσε τις εισπράξεις, βάζοντας τα χρήματα σε μια σακούλα.

Αυτό που εξετάζουν πλέον στην ΕΛ.ΑΣ βλέποντας καρέ- καρέ το βιντεοληπτικό υλικό, είναι το ενδεχόμενο το όπλο που έφερε ο δράστης να έχει κλαπεί από αστυνομικό.

Ο δράστης αναζητείται ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το κέντρο επιχειρήσεων κάλεσε την στιγμή του συμβάντος αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που διαπίστωσε την ενέργεια του κακοποιού.

Πηγή: lawandorder.gr


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εγκληματική οργάνωση πίσω από εκρήξεις και εκβιασμούς σε καταστήματα

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Σοκ με τη διακίνηση ναρκωτικών σε ανήλικους – Συνελήφθησαν 3 νεαροί (vid)

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Καταγγελία για επίθεση με μαχαίρι κοντά στο Μετρό

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment