Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ενίσχυση των κυρώσεων κατά της Λιβύης

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Την ενίσχυση των κυρώσεων που έχει επιβάλει κατά του Λίβυου ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι σχετικά με το πετρέλαιο και τα πετρελαϊκά προϊόντα εξετάζει η Βρετανία, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον.

Την ενίσχυση των κυρώσεων που έχει επιβάλει κατά του Λίβυου ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι σχετικά με το πετρέλαιο και τα πετρελαϊκά προϊόντα εξετάζει η Βρετανία, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον. “Πιστεύουμε ότι υπάρχουν πιθανότητες ενίσχυσης των κυρώσεων σε πράγματα όπως το πετρέλαιο και τα πετρελαϊκά προϊόντα για να διασφαλίσουμε ότι το καθεστώς θα έρθει στα λογικά του και θα συνειδητοποιήσει ότι δε μπορεί να συνεχίσει να τρομοκρατεί το λαό του” δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός, μιλώντας στο κοινοβούλιο.

“Έτσι θα εξετάσουμε τις επόμενες ημέρες να ενισχύσουμε τη δράση μας καθώς και να ενθαρρύνουμε άλλους να εφαρμόσουν ότι έχει ήδη αποφασιστεί” πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας “απαράδεκτο” το γεγονός ότι υπάρχουν χώρες που βοηθούν τον Καντάφι να αποφεύγει τις κυρώσεις.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Στις κάλπες οι Αμερικανοί για τις ενδιάμεσες εκλογές

Peristerinews.gr Newsroom

Ιλιάνα Γιότοβα: Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Βουλγαρίας

Peristerinews.gr Newsroom

Ιράν: «Χωρίς γεωγραφικά όρια» η απάντηση σε νέα επίθεση των ΗΠΑ

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment