PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ενισχύεται η χρηματική υποστήριξη επιχειρηματιών στο αντιευρωπαϊκό κόμμα της Βρετανίας



Δωρεά ύψους τουλάχιστον 1 εκατομμυρίου ευρώ θα κάνει στο Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP), το οποίο επιθυμεί την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την Ε.Ε., ο επιχειρηματίας Άρον Μπρουκ.

Δωρεά ύψους τουλάχιστον 1 εκατομμυρίου ευρώ θα κάνει στο Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP), το οποίο επιθυμεί την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την Ε.Ε., ο επιχειρηματίας Άρον Μπρουκ, ο οποίος αύξησε το ποσό το οποίο είχε ανακοινώσει αρχικά ότι θα δωρίσει ύστερα από υποτιμητικό σχόλιο του στελέχους των Συντηρητικών Ουίλιαμ Χέιγκ.

Ο μεγιστάνας του ασφαλιστικού τομέα σχεδίαζε να χρηματοδοτήσει με περίπου 128.000 ευρώ το αντιευρωπαϊκό κόμμα του Νάιτζελ Φάρατζ, ωστόσο δήλωσε ότι θα αυξήσει σε τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ευρώ την δωρεά του επειδή ο κ. Χέιγκ τον αποκάλεσε «ο κανένας».

Ο κ. Μπρουκ προέβη την Τετάρτη στη σχετική δήλωση, μετά την αποστασία δύο συντηρητικών βουλευτών που εντάχθηκαν στο UKIP αλλά και την ανακοίνωση ενός από τους βασικούς χρηματοδότες των Συντηρητικών, του επιχειρηματία Άρον Μπανκς, ότι αποσύρει την οικονομική του υποστήριξη προς τους Τόρις για χάρη του UKIP.

Το UKIP στοχεύει να αποσπάσει έδρες στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου και θεωρείται απειλή για τα παραδοσιακά μεγάλα κόμματα στη Μεγάλη Βρετανία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Οι Χούθι επιτέθηκαν σε ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά

Peristeri News

Σλοβακία: Σε σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση ο Ρόμπερτ Φίτσο

Peristeri News

Σύγκρουση τρένων στο Βελιγράδι με δεκατρείς τραυματίες

Peristeri News

Leave a Comment