PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ενημερωτική εκδήλωση: «Παθητικό κάπνισμα και παιδιά»


Τα εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου στο πλαίσιο των σεμιναριακών εκδηλώσεων που διοργανώνουν για γονείς, εκπαιδευτικούς, μαθητές αλλά και το ευρύτερο κοινό, τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013 και ώρα 18.30, πραγματοποιούν ενημερωτική διάλεξη.

Τα εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου στο πλαίσιο των σεμιναριακών εκδηλώσεων που διοργανώνουν για γονείς, εκπαιδευτικούς, μαθητές αλλά και το ευρύτερο κοινό, τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013 και ώρα 18.30, πραγματοποιούν ενημερωτική διάλεξη με θέμα:

«ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ»

Ομιλήτρια είναι η κ. Σταματούλα Τσικρικά-Τριανταφυλλοπούλου, Πνευμονολόγος-Φυματιολόγος-Υγιεινολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Κλινικής του Νοσοκομείου Σωτηρία-Κέντρο Έρευνας για τη Διακοπή του Καπνίσματος.

Αντικείμενο της ομιλίας είναι η ανάπτυξη των επιπτώσεων του καπνίσματος τόσο στην υγεία μας όσο και στην τόσο σημαντική για μας υγεία των παιδιών μας, τα οποία αποτελούν τους άμεσους παθητικούς καπνιστές που ζουν και αναπτύσσονται σ’ ένα περιβάλλον, το οποίο εμείς οι ίδιοι επιβαρύνουμε. Παράλληλα θα αναπτυχθούν οι επιστημονικές μέθοδοι με τις οποίες ο καπνιστής θα ελευθερωθεί από αυτή τη βλαβερή συνήθεια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment