PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Ενημέρωση για το πάρκο Τρίτση από το Δήμο Πετρούπολης


Η κατάσταση στο πάρκο Τρίτση είναι πλέον τραγική. Για πολλοστή φορά είχε διακοπεί η ηλεκτροδότηση λόγω οφειλών στη ΔΕΗ. Η στάθμη του νερού των λιμνών και των καναλιών μειώνεται με αποτέλεσμα να είναι ορατός πλέον ο κίνδυνος να στραγγίξουν εντελώς. Δεν έχει γίνει αποψίλωση στο σύνολο της έκτασης και το πάρκο είναι ανοχύρωτο σε ενδεχόμενη πυρκαγιά. Οι μόλις 3 εργαζόμενοι του πάρκου παραμένουν απλήρωτοι από το Μάη και έχουν οδηγηθεί στην εξαθλίωση.

Είναι μεγάλες οι ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που πρακτικά έχει αφήσει το πάρκο στην τύχη του και αρκείται στη «διαφήμιση» του νέου διοικητικού σχήματος.

Βασικό ζήτημα είναι το διαχρονικό έλλειμμα σταθερής και επαρκούς κρατικής χρηματοδότησης.

Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση, η Δημοτική Αρχή της Πετρούπολης προχώρησε σε μια ενεργεία στοιχειώδους ανακούφισης. Σήμερα το πρωί, η μοναδική – εξαιτίας των περικοπών της κυβέρνησης στα οικονομικά της Τοπικής Διοίκησης -υδροφόρα του Δήμου γέμισε τα κανάλια του πάρκου.

Η δημοτική αρχή καλεί το λαό της Δυτικής Αθήνας να πάρει την υπόθεση στα χέρια του και να διεκδικήσει: να πληρωθούν εδώ και τώρα οι εργαζόμενοι του πάρκου και να διασφαλισθεί η απρόσκοπτη μισθοδοσία τους αποκλειστική, σταθερή και επαρκή χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό ώστε να είναι το πάρκο στη διάθεση του λαού της περιοχής για ελεύθερη και δωρεάν χρήση έκτακτη χρηματοδότηση για την κάλυψη των άμεσων αναγκών πρόσληψη επαρκούς και μόνιμου προσωπικού με πλήρη εργασιακά δικαιώματα, ώστε να εξασφαλίζεται η λειτουργία, η συντήρηση και η φύλαξη του χώρου ολοκληρωμένο σχέδιο πυροπροστασίας του πάρκου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σε σκουπιδότοπους έχουν μετατραπεί σημεία στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό (pics)

Peristeri News

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Leave a Comment