Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ενεργοποιήθηκαν 45.715 Επιταγές Κοινωνικού Τουρισμού

Από την 1η Αυγούστου μέχρι τις 17 Αυγούστου ενεργοποιήθηκαν συνολικά 45.715 επιταγές σε τουριστικά καταλύματα και 7.500 επιταγές ακτοπλοϊκής μετακίνησης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, ενεργοποιήθηκαν σε τουριστικά καταλύματα 32.877 επιταγές του βελτιωμένου και ενισχυμένου Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2020-21 που ξεκίνησε την 1η Αυγούστου, καθώς και 12.838 επιταγές του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2019-20 που παρατάθηκε έως τις 31 Οκτωβρίου 2020.

Επισημαίνεται ότι στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα το 2019 είχαν ενεργοποιηθεί περίπου 9.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού σε τουριστικά καταλύματα της χώρας.

Για αναλυτικές πληροφορίες, τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος, καθώς και πλήρεις οδηγίες για τη διαδικασία ενεργοποίησης των επιταγών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oaed.gr/koinonikos-tourismos


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τέλος η πώληση καπνικών προϊόντων και αλκοόλ σε ανηλίκους στην Ελλάδα

Peristeri News

Σύλληψη γκαλερίστα στο Ελληνικό – Πουλούσε Ευαγγέλιο του 18ου αιώνα

Peristeri News

Αιγάλεω: Oδηγός σχολικού έκανε χρήση ναρκωτικών λίγο πριν μεταφέρει μαθητές

Peristeri News

Leave a Comment