PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ενεργοί Πολίτες Περιστερίου: Ζητούν παράδοση των εδρών από Στ. Παπαδόπουλο και Δ. Σαντή


Με ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη, Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι, κάνει λόγω για προβληματισμό όσον αφορά τη στάση των συμβούλων που αποχώρησαν από την παράταξη και δεν παρέδωσαν τις έδρες τους.

Συγκεκριμένα ο δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Παπαδόπουλος και ο διαμερισματικός σύμβουλος Δημήτρης Σαντής αποχώρησαν από τους Ενεργούς Πολίτες χωρίς να παραδώσουν τις έδρες τους στην παράταξη όπως αναφέρει η συντονιστική επιτροπή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τη δημοτικής παράταξης «Ενεργοί Πολίτες Περιστερίου»:

Η Συντονιστική Επιτροπή των Ενεργών Πολιτών Περιστερίου, εκφράζει δημοσίως τους προβληματισμούς της για τη στάση εκλεγμένων συμβούλων με την παράταξη που τελευταίως αποχώρησαν.

Αν και έχει παρέλθει αρκετό διάστημα από την αποχώρηση του δημοτικού συμβούλου Στέφανου Παπαδόπουλου και του διαμερισματικού συμβούλου Δημήτρη Σαντή, δεν παραδόθηκαν στην παράταξη οι έδρες τους ως όφειλαν, σύμφωνα  με τις αρχές και τις αξίες της δημοτικής μας παράταξης, αλλά  και του ευρύτερου χώρου που αυτή εκφράζει.

Αναμένοντας δείγματα γραφής και καλής προαίρεσης, δηλώνουμε ότι οι Ενεργοί Πολίτες Περιστερίου συνεχίζουμε αταλάντευτα τις προσπάθειές μας σύμφωνα με το πρόγραμμά μας και τις διακηρύξεις μας, σεβόμενοι τον κόσμο που μας τίμησε με την ψήφο του, με στόχο την αλλαγή του status quo στο Περιστέρι, ενώνοντας τις δυνάμεις μας με όλους όσοι θέλουν να συμπορευτούν σε αυτόν τον αγώνα για ένα καλύτερο Περιστέρι.

Η  Συντονιστική Επιτροπή    

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment