PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ενεργοί Πολίτες Περιστερίου: Ξέφραγο αμπέλι το Πάρκο Νέας Ζωής


Ανακοίνωση σχετικά με το Πάρκο Νέας Ζωής εξέδωσαν οι Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι επιρρίπτοντας μεγάλες ευθύνες στη δημοτική αρχή.

Διαβάστε αναλυτικά:

Η απαξίωση, η παραμέληση και η εγκατάλειψη του Πάρκου εδώ και χρόνια από τη δημοτική αρχή, παρά τις παρεμβάσεις μας  στο χώρο αλλά και τις ερωτήσεις της παράταξής μας στο δημοτικό συμβούλιο, συνεχίζεται.

Και από τη στιγμή που εδώ και μήνες  το Πάρκο  σταμάτησε να φυλάσσεται από το Δήμο, κατέληξε πραγματικά ξέφραγο αμπέλι.

energoi_nea_zwh_1

Από τα χαράματα έως σχεδόν τα μεσάνυχτα το Πάρκο είναι αφύλακτο, με αποτέλεσμα σύμφωνα με τους περίοικους και τους περιπατητές παραβατικά στοιχεία να το έχουν κάνει στέκι για διακίνηση και χρήση ουσιών.

Μηχανές μπαίνουν ακόμα και μέσα στην παιδική χαρά, θέτοντας σε κίνδυνο γονείς και παιδιά. Μετά από καταγγελίες γονιών σε παρόμοιες περιπτώσεις, έγιναν επεμβάσεις της αστυνομίας.

Είναι μεγάλες οι ευθύνες του Δημάρχου για τα φαινόμενα που συμβαίνουν στο Πάρκο της Νέας Ζωής και αυτό που πρέπει να κάνει άμεσα, είναι να επαναφέρει τους φύλακες και την τάξη στο χώρο.

energoi_nea_zwh_2

Δεν μπορεί να εγκαταλείπουν το Πάρκο γονείς με τα παιδάκια τους, περιπατητές, αθλητές, ηλικιωμένοι που ξαποσταίνουν, διαπληκτιζόμενοι καθημερινά με παραβατικά στοιχεία και ο Δήμος να μην συγκινείται και να σφυρίζει αδιάφορα.

Έχουν και οι κάτοικοι των παραμεθόριων εγκαταλειμμένων συνοικιών του Περιστερίου δικαίωμα να χαίρονται το Πάρκο ως δημόσιο αγαθό, αλλά και η Δημοτική αρχή υποχρέωση να διαφυλάξει και να αναβαθμίσει αυτό το δημόσιο αγαθό.

Ειδάλλως, αν άμεσα η δημοτική αρχή δεν προβεί στη λύση ενός τόσο σοβαρού θέματος που αφορά τη φύλαξη του Πάρκου, θα αναλάβει πλήρως τις ευθύνες για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί σε ένα Πάρκο που είναι …ξέφραγο αμπέλι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment